Tătăran e dezamăgit: „Cel mai slab joc de până acum”

13 Apr. 2009, 14:59 Seria 2
Tătăran e dezamăgit:**

Mechel a pierdut‚ sâmbătă‚ confruntarea cu Dacia Mioveni‚ într-un meci total lipsit de spectaculozitate și  ambiție. Oaspeții au reușit să deschidă scorul în minutul 31‚ când Ionescu  a centrat în centrul careului‚ de unde‚ cu calm‚ Raul Costin l-a executat pe portarul Fekete.

 

Scorul final a fost stabilit în minutul 58. Ionescu  a pătruns pe partea stângă‚ l-a văzut demarcat în careu pe Badea‚ căruia i-a trimis mingea‚ iar acesta din urmă a plasat balonul peste portarul Fekete‚ ieșit în întâmpinare‚ înscriind în poarta goală.


˝Am crezut că putem să câștigăm aici‚ nu prea am adus puncte de afară. Știam că echipa din Câmpia Turzii e pe ultimul loc și nu are șanse de salvare. Au o echipă mult schimbată față de turul campionatului‚ cu jucători aduși din divizia C‚ de la Iara. A fost un joc pe care l-am dominat‚ ca ocazii și ca joc în general. Avem o echipă tânără‚ sunt mulțumit de joc și de faptul că am câștigat cele trei puncte. Urmează un meci cu Drobeta‚ un meci greu‚  și nu se știe ce se poate întâmpla. Noi am scăpat de grijile retrogradării‚ pot spune că nu avem probleme. Am format o echipă nouă din vară și obiectivul a fost evitarea retrogradării˝, a spus Iordan Eftimie‚ antrenor Dacia Mioveni.

 

Pe de altă parte, Ioan Tătăran a declarat: ˝A fost un meci slab‚ foarte slab din partea noastră. A fost cel mai slab joc și eu zic că la asemenea joc și la asemenea probleme  nu aveam cum să cîștigăm. Dacă jucam ca și în celelalte meciuri‚ cu aceeași dăruire‚ azi nu pierdeam jocul. Dar n-a mai fost aceeași motivație și văd că ghinionul se ține după  noi. Azi am văzut  și lipsa lui Sancira‚ singurul jucător care știe să țină de minge. Au jucat foarte slab‚ cu un asemenea joc nu avem cum să câștigăm. Păcat‚ dar asta este situația.˝

 

Articol scris de Denisa MĂ‚RGINEAN
 

13 Apr. 2009, 14:59 Seria 2
Pe aceeași temă