Băimărenii vor să-și „vândă” scump pielea la Timișoara: „Nu avem nimic de pierdut”

Marius ANGHEL 23 Nov. 2012, 17:29 Seria 2
Băimărenii vor să-și

FC Maramures Universitar Baia Mare este decisa sa continue seria rezultatelor pozitive din ultima perioada si in deplasarea de la Poli Timisoara, din cadrul etapei a 14 – a a Ligii a II – a de fotbal. Baimarenii spun ca isi vor „vinde” scump pielea, chiar daca vor evolua in compania echipei situata pe locul 2 in clasament. Pentru a scoate un rezultat bun, Ioan Tataran, antrenorul formatiei, este hotarat sa intre in poarta echipei sale daca va fi nevoie, pentru a suplini lipsa portarului de rezerva.

Echipa baimareana a ramas neinvinsa sub comanda lui Ioan Tataran. Dupa victoria de etapa trecuta, in fata formatiei UTA Arad, FCMU a luat o gura de oxigen, urcand in clasament pana pe locul 11. Confruntarea de maine, 24 noiembrie, se anunta, insa, una dintre cele mai grele ale sezonului, Timisoara fiind singura echipa neinvinsa pana acum in serie.

„O sa mergem la Timisoara la fel ca si la celelalte meciuri in care nu avem ce pierde, ci numai de castigat. Sper sa jucam bine – la fel, sau poate mai bine decat am jucat pana acum. Cred ca nu avem nimic de pierdut. Putem sa-i surprindem prin daruirea noastra, ambitia si jocul nostru bun, pentru ca sunt convins ca ei o sa ne ia in serios, nu ca UTA si Bihorul. Cred ca o sa avem un meci mult mai greu”, a declarat antrenorul FCMU, Ioan Tataran.

Chiar daca pornesc cu sansa a doua in partida da maine, jucatorii baimareni au incredere ca pot sa obtina un rezultat favorabil. „Va fi un meci greu. Jucam in deplasare, cu o echipa puternica, dar eu zic ca, daca ne mobilizam la fel de bine ca in ultimele trei jocuri, putem scoate punct sau puncte”, a declarat jucatorul baimarean Florin Achim.

In ultimele partide, FC Maramures Universitar a evoluat fara un portar de rezerva iar in meciul de la Timisoara se va intampla acelasi lucru. Tehnicianul baimarean a spus – mai in gluma mai in serios – ca, daca situatia o va impune, va intra chiar el in poarta. „Ca portar il avem pe Olaru. Rezerva o sa fiu eu”, a mentionat acesta.

Partida dintre Poli Timisoara si FC Maramures Universitar va fi disputata maine, 24 noiembrie, de la ora 15:30 si va fi transmisa in direct de Digi Sport.

Sursa: eMaramureș

Marius ANGHEL 23 Nov. 2012, 17:29 Seria 2
Pe aceeași temă