Târgovișteanul Bucurică vrea să bată Chindia! „Mergem la victorie”

26 Oct. 2011, 13:25 Seria 2
Târgovișteanul Bucurică vrea să bată Chindia!**
Uniristul Bogdan Bucurică se întoarce sâmbătă în orașul natal, unde Alba Iulia va da piept cu nou promovata Chindia Târgoviște.
Cocoțați pe poziția a treia, „alb-negrii” merg cu un moral bun lângă Turnul Chindiei, acolo unde au câștigat de fiecare dată, devenind veritabili nași ai dâmbovițenilor.
Ne așteaptă un meci dificil, comparativ cu anii anteriori echipa târgovișteană e mai puternică și mult mai sudată. Am copilărit și jucat acolo, dar nu va fi un meci special pentru mine. E clar că amândouă echipele ne dorim cele trei puncte puse în joc„, a declarat Bucurică, ce și-a recăpătat pofta de joc după perioada dificilă prin care a trecut din pricina unei accidentări. „Sunt fericit că sunt sănătos, că pot juca și bucura din nou de fotbal. Este foarte important pentru mine să pot avea continuitate„, a mai spus fundașul în vârstă de 25 de ani, aflat în atenția mai multor echipe din Liga I, între care Dinamo, Astra, Pandurii sau Voința Sibiu.
Timp de 90 de minute, Bucurică își va înfrunta foștii colegi de la Alba Iulia: Sorin Rădoi și Bobi Verdeș, alături de ultimul reușind promovarea în Liga I cu Unirea la finele sezonului 2009/2010. „Mă bucur că mă pot revedea cu foștii colegi cu care am rămas prieteni, dar vom fi adversari pe parcusul meciului. Rămâne de văzut ce va fi pe teren, fiecare va dori să câștige. Sper ca la final noi să fim echipa câștigătoare„, a afirmat Bucurică, ce urmează a fi susținut din tribune de familie și amici.
Ar fi extraordinar ca noi să fim surpriza plăcută a seriei. Rămâne de văzut dacă Alba va avea forța să rămână în plutonul fruntaș până la finalul
turului, deși va fi foarte greu deoarece campionatul este foarte strâns
Bogdan Bucurică, fundaș Unirea Alba Iulia
3 goluri a marcat Bucurică în acest sezon pentru Alba, toate în deplasare
Articol scris de Lucian DANCIU
26 Oct. 2011, 13:25 Seria 2
Pe aceeași temă