Szekely, motivat să spargă gheața cu Unirea: „Nu am fost respectat îndeajuns la Alba”

Marius ANGHEL 20 Sep. 2012, 19:01 Seria 2
Szekely, motivat să spargă gheața cu Unirea:**

Devenit atacantul principal al lui ACS Poli, Szabolcs Szekely nu a marcat în primele două jocuri de campionat dar a arătat o formă bună la Mioveni. Jucătorul venit de la Recaș e originar din Aiud, județul Alba, și are un motiv în plus să o învingă sâmbătă pe Unirea, echipă pentru care a evoluat în sezonul 2005-2006.

Szekely a marcat în sezonul trecut 20 de goluri și a fost golgheterul lui ACS Recaș, care a realizat o promovare istorică pe teren în Liga a II-a, lucru de care a beneficiat în fine capitala Banatului. Atacantul în vârstă de 27 de ani a mai evoluat de-a lungul carierei la CFR Timișoara, Internațional Curtea de Argeș, Unirea Urziceni, Gloria Bistrița, Oașul Negrești și Unirea Alba Iulia.

Szabi, cum te-ai acomodat la Timișoara?
M-am acomodat destul de bine, s-a văzut că în meciul de la Mioveni am jucat mai bine ca în primul. Pot spune că a fost o acomodare rapidă.

E o presiune legată de primul gol, te-ar descătușa?
Nu e nicio presiune, suntem o echipă, trebuie să fac ceea ce-mi cere antrenorul, nu contează cine marchează, dar m-aș bucura foarte mult să marchez și eu. Eu îmi propun să joc meci de meci mai bine și să ajut echipa.

Cum vezi acest start în Liga a II-a?
E un campionat bun cu echipe foarte bune și o să fie o luptă pentru promovare foarte strânsă între patru-cinci echipe.

Sunteți un grup de la Recaș aici, acest factor vă ajută?
În ultimele jocuri de la Recaș au jucat doi-trei jucători, nu poți spune că Recașul e nucleul de bază. Mai avem nevoie de timp să formăm o echipă bună. Să ne obișnuim unul cu altul, să ne iasă jocul.

Ce te aștepți de la jocul cu Alba Iulia?
Îl aștept cu nerăbdare pentru că eu sunt de acolo din județ. Mă motivează în plus că atât timp cât am jucat la Alba, o jumătate de sezon, nu a fost un sezon bun, nu am fost respectat îndeajuns și aștept cu nerăbdare meciul. Sper să fac un meci bun și să-i batem.

Crezi că vor veni fanii în număr mare pe stadion?
Sper să vină cât mai multă lume și să ne susțină, avem nevoie de ei. Cum se zice, să fie al 12-lea jucător și să ne împingă către o victorie. Cu cinci puncte ne-am apropia de locurile fruntașe.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

Marius ANGHEL 20 Sep. 2012, 19:01 Seria 2
Pe aceeași temă