Szasz, încercat de destin

18 Apr. 2009, 17:54 Seria 2
Szasz, încercat de destin

Confruntarea dintre Arieșul și FC Bihor Oradea‚ încheiată cu victoria turdenilor‚ scor 2-1‚ a însemnat  pentru portarul Attila Szasz revenirea pe terenul pe care suferise o grea accidentare.
 

 

În confruntarea dintre FC Arieșul și Mechel‚ Szasz‚ aflat atunci în poarta sârmarilor‚ și-a luxat cotul lipsind în ultimele etape‚ fiind exclus ulterior din lot.


˝Am revenit pe terenul pe care‚din păcate‚ am suferit o grea accidentare. Nu am fost încercat de sentimente. Din păcate n-am putut să câștigăm‚ am avut încredere în noi‚ dar n-am venit cu noroc˝, a spus portarul bihorean pentru liga2.ro

 

Întrebat fiind de situația de la Câmpia Turzii‚ Szasz a declarat: ˝Din cauza accidentării nu m-au reținut în lot‚ apoi au apărut problemele financiare la club‚ și așa au hotărât șefii de la Câmpia Turzii să întrerupem colaborarea. Bine că am ajuns acasă. Sunt bihorean‚ mi-am dorit să revin‚ dar până acum‚ nu s-a putut. Îmi doresc să terminăm campionatul cât mai bine‚ și în campionatul viitor să tragem chiar la promovare‚ dacă se poate.Eu sper să mai apăr 3-4 ani‚ dacă mă lasă sănătatea˝.
 

 

articol scris de Denisa Mărginean (RL2)

18 Apr. 2009, 17:54 Seria 2
Pe aceeași temă