Szabo spune că jucătorii lui FC Brașov trăiesc acum un fenomen. „Sunt convins că vom răsturna foarte multe calcule”

Marius ANGHEL 31 Mar. 2016, 15:56 Seria 2
Szabo spune că jucătorii lui FC Brașov trăiesc acum un fenomen.**

Antrenorul Adrian Szabo a vorbit joi, în cadrul unei conferințe de presă, de fenomenul FC Brașov, de importanța meciului cu Șoimii Pâncota, dar și despre gestul fanilor care vor să strângă bani pentru jucători. Tehnicianul brașovean s-a declarat extrem de dezamăgit de lipsa de reacție a oamenilor de afaceri dar și a autorităților.

Sâmbătă, FC Brașov își joacă ultima șansă la accederea în play-off-ul Seriei a II-a, deci și la cea a promovării, și doar victoria cu Șoimii Pâncota îi asigură îndeplinirea acestui obiectiv.

„Meciul cu Șoimii Pâncota este cel mai important joc din istoria echipei, pentru că de accederea în play-off depinde soarta clubului. Niciodată până acum nu s-a pus problema de dispariție a clubului. Acești jucători ai Brașovului sunt acum într-o „sferă” care se rostogolește și aduce rezultate. Aș dori ca această rostogolire să continue și să obținem victoria și la meciul cu Pâncota. Vom căuta să menținem și să utilizăm la maxim acest fenomen care s-a produs în jurul echipei având în vedere situația clubului. Ne dorim foarte mult să ajungem în play-off și sunt convins că vom răsturna foarte multe calcule. Eu am încredere totală în jucători că vor duce campionatul la bun sfârșit, iar la final va fi bucurie la Brașov. Am înțeles că este o mobilizare a fanilor pentru meciul de sâmbătă și le mulțumim. Cinste lor! Atunci când am spus că vrem o unitate în jurul echipei, mă refeream și la autoritățile locale și la oamenii de afaceri brașoveni. Mă gândeam că vom găsi înțelegere, că vor veni sponsori, că se vor găsi soluții. Îmi aduc aminte că atunci când jucam cu Steaua, cu Dinamo, sau cu Rapid la club era o cerere uriașă de invitații la oficială. Era îmbulzeală! Unde or fi acei oameni acum?”, a declarat, citat de Monitorul Expres, antrenorul Adrian Szabo.

Meciul FC Brașov – Șoimii Pâncota, ce contează pentru etapa a 26-a a Ligii 2, ultima a returului sezonului regulat, este programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Tineretului.

Articol scris de Adi MARICA
Foto: Bogdan Bălaș (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 31 Mar. 2016, 15:56 Seria 2
Pe aceeași temă