Suporterii l-au încolțit pe Marțian, care – însă – nu se lasă: „Preiau clubul și fac echipă!”

Marius ANGHEL 23 Aug. 2013, 10:55 Seria 2
Suporterii l-au încolțit pe Marțian, care - însă - nu se lasă:** „Preiau clubul și fac echipă!

A venit și ziua în care principalul finanțator al „alb-roșiilor” a revenit la Arad pentru a convinge pe toată lumea că e bine intenționat și are și ceva bani să continue la UTA. Adrian Marțian s-a întâlnit cu Giovanni Catanzariti la hotelul acestuia, însă s-a pomenit și cu vizita inopinantă a aproximativ zece fani din peluză. Dejeanul a trebuit să răspundă „tiradei” suporterilor, care nu mai acceptă să fie duși cu preșul când în joc se află echipa lor de suflet.

Încă odată, Marțian s-a întrecut în cotraziceri. Când dorea să continue cu Catanzariti, când singur, când preia clubul vineri, când săptămâna viitoare, când are bani, când nu prea are, când mută echipa la Dej, când o ține la Arad, așa că după două ore de discuții cu fanii nu s-a ajuns o concluzie clară. Nouă Marțian ne-a declarat că: „Mâine (astăzi) mă duc cu Giovanni la Finanțe, eșalonez datoria și preiau clubul. Apoi achit o parte din restanțele către angajați, jucători și restul și fac echipă. Anul acesta nu vom trage la promovare, dar vom avea echipă bună. Nu știu de ce se tot vorbește de insolvență la UTA atâta timp cât eu sunt la Arad și am puterea să rezolv toate problemele”.

Cert este că Marțian le-a mărturisit lui Catanzariti și suporterilor că dorește să garanteze la Stat, în contul datoriei de 230 de mii de euro, cu…cinci CIV-uri (carte de identitate) de autovehicule de marcă: Mercedes, Ferrari sau Aston Martin. Președintele „Bătrânei Doamne” a acceptat să facă drumul la Finanțe alături de partenerul său, dar și de un reprezentant al Suporter Club UTA, pentru a se convinge dacă garanția va fi sau nu acceptată. În cazul unui răspuns pozitiv, Adrian Marțian are șanse mari să devină patron cu acte în regulă în Calea Aurel Vlaicu, deși suporterii vor dori să se asigure că omul de afaceri știe ce vrea și mai ales că are potența financiară să conducă gruparea emblemă a orașului.

În paralel, se lucrează și la dosarul de insolvență. Catanzariti a fost convins că nu mai poate pierde timpul în acest punct al sezonului și, ori îi dă clubul lui Marțian, ori alege insolvența, agreată în cele din urmă și de omul de afaceri Marius Țucudean și clubul Atletico. Dacă vineri nu se întâmplă nimic concret la nivel de conducere, cu siguranță începutul săptămânii viitoare va aduce mult așteptatele clarificări. Într-un sens sau altul.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 23 Aug. 2013, 10:55 Seria 2
Pe aceeași temă