„Suporter Club UTA susține oferta de preluare a clubului UTA de către clubul Atletico”

Marius ANGHEL 19 Jul. 2013, 10:00 Seria 2

Pentru binele UTA-ei, Giovanni Catanzariti și Adrian Marțian trebuie să accepte oferta clubului Atletico deținut de omul de afaceri arădean Marius Țucudean! Suporter Club UTA dorește să-și precizeze din start susținerea față de oferta de preluare a clubului UTA de către clubul Atletico anunțată astăzi prin intermediul mass-media. Considerăm că aceasta este ultima soluție adevărată ce poate salva clubul UTA de la faliment.

Constatăm că în ciuda asigurărilor date la mitingul de luni, Adrian Marțian continuă să dea declarații în care se contrazice singur, cum ar fi momentul începerii noii misiuni de audit ce ar trebui realizată de o societate din Oradea. Suntem efectiv consternați când vedem lejeritatea lui Adrian Marțian în a caracteriza situația UTA-ei și senitătatea afișată când spune că de luni (o nouă zi de luni!) va reintra totul în normal! UTA în continuare nu are lot de jucători, nu are antrenor, iar președintele executiv și-a dat demisia a doua zi după miting!

Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti sunt victimele propriei lor incapacități manageriale, iar oferta făcută publică astăzi vine să îi scape de povara unor datorii mai mari decât sumele deja investite, dar și de povara posibilei răspunderi penale în cazul neplății datoriei la stat conform acordului de reeșalonare!  Oferta este mai mult decât rezonabilă deoarece Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti vor da gratis o societate pe acțiuni plină de datorii, societate pe care au demonstrat până acum că nu au cum s-o redreseze.  Dacă nu vor da curs acestei oferte, sunt șanse extrem de mari ca de numele celor doi acționari ai clubului să se lege o mare rușine: falimentul Campioanei Provinciei!

Suporter Club UTA susține fără rezerve această ofertă făcută de societatea ce aparține unuia dintre cei mai de succes oameni de afaceri arădeni, inclusiv pe segmentul sportiv, fostul jucător al UTA-ei Marius Țucudean. Dacă Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti nu vor da curs ofertei, Suporter Club UTA va continua și intensifica acțiunile de protest față de aceștia. Numărul suporterilor furioși la adresa celor doi acționari va crește considerabil, iar acest lucru s-ar putea concretiza prin reorientarea lor către o nouă formă de organizare a clubului care să respecte cu adevărat supranumele „Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc”.

18.07.2013

Marius ANGHEL 19 Jul. 2013, 10:00 Seria 2
Pe aceeași temă