„Suntem la pământ după ultimele rezultate”

10 May. 2012, 16:01 Seria 2

În cadrul etapei 26 a Ligii a doua de fotbal, băimărenii de la FC Maramureș Universitar vor evolua mâine seară, de la 19.15, la Arad, în compania echipei UTA. Ambele echipe sunt „rănite” în acest moment, arădenii venind după un pas greșit la Bistrița, iar băimărenii încasând în etapa precedentă patru goluri de la Gaz Metan fără să poată înscrie măcar golul de onoare. Fiecare punct este vital pentru cele două adversare de mâine care luptă în poluri diferite de clasament: arădenii pentru promovare, băimărenii pentru evitarea retrogradării. „Suntem constienti ca fiecare punct conteaza”, a asigurat Romulus Buia. „Suntem la pamant dupa ultimele rezultate”, a marturisit Petrica Negrea. „Nu stiu daca este o misiune imposibila”, a incercat exercitii de optimism Marian Tanasa.

Baimarenii merg din esec in esec de patru etape, in trei dintre partidele pierdute consecutiv sportivii antrenati de Romulus Buia si Ciprian Dorobantu nereusind sa inscrie vreun gol. De altfel, in ultimele patru jocuri, baimarenii au primit 13 goluri si au inscris un singur gol. In etapa precedenta, maramuresenii au pierdut pe propriul teren meciul cu Gaz Metan Severin la scorul de 0-4. FC Maramures Universitar are acumulate 25 de puncte si ocupa locul 12 in clasament.

Aradenii sunt si ei in suferinta, dat fiind ca nu au mai obtinut o victorie din etapa 23. UTA abordeaza jocul cu maramuresenii dupa un egal la 0 cu Gaz Metan si o infrangere la Gloria Bistrita cu 2-3 in etapa precedenta. Aradenii au adunat 41 de puncte cu care ocupa locul 5.

„Incercam sa-i prindem debusolati putin, suparati pentru ca au pierdut la Bistrita. Din cate stiu, Baia Mare a facut meciuri bune la Arad, speram sa reusim asta si vineri. Suntem constienti ca fiecare punct conteaza, incercam sa obtinem trei puncte, daca se poate, daca nu ne vom axa din nou pe parare, pentru ca din nou ne lipseste aportul celor doi atacanti, Gego si Dragos, si cu un singur varf nu se pot face prea multe. Suparati suntem si noi, si ei. Ei, in schimb, au avut obiectiv promovarea si nu cred ca mai au multe sanse. Noi avem mai mari sanse sa ne atingem obiectivul si sa ramanem in Liga a doua”, a declarat antrenorul Romulus Buia.

„Va fi foarte greu, UTA trage la locul 3. Speram sa nu pierdem, sa scoatem macar un egal. Noi suntem la pamant dupa ultimele rezultate, nici jocul nu ne mai iese, speram sa ne mobilizam si sa facem un joc bun”, a declarat Petrica Negrea.

„Nu stiu daca este o misiune imposibila, insa stim ca ne asteapta un meci foarte greu, cu o echipa care isi doreste promovarea. Nu stiu ce ar mai fi de spus dupa ultimul meci, insa speram sa adunam punct sau puncte, daca se poate. In fotbal totul se poate. De ce sa nu se poata? Si echipele mari pierd. Important ar fi noi sa fim conectati la joc, sa fim toti la unison si sa reusim un rezultat bun”, a considerat Marian Tanasa.

In tur, victoria a revenit baimarenilor cu 2-1. Golurile pentru FCMU au fost reusite de Filip si Deac.

Sursa: eMaramureș

10 May. 2012, 16:01 Seria 2
Pe aceeași temă