„Sunt sigur că putem câștiga la Piatra Olt!”

11 May. 2012, 10:08 Seria 2

Mâine, cu începere de la ora 11:00 se va desfășura jocul dintre FC Olt și FC Argeș, confruntare contând pentru etapa a 26-a din Liga a II-a la fotbal. Piteștenii vor avea parte de un meci greu, împotriva unei echipe ce se bate pentru menținerea în al doilea eșalon valoric.

Antrenorul piteștenilor este optimist înaintea acestui meci și spune că echipa sa se poate impune. „Ne va aștepta un meci crâncen acolo. Vom întâlni o echipă ce are de îndeplinit un obiectiv clar pe acest final de campionat și anume evitarea retrogradării. Tocmai de aceea sunt sigur că vom avea parte de o confruntare dificilă, în care va conta fiecare detaliu. Numai că sunt optimist înaintea acestui meci pentru că i-am văzut foarte motivați pe jucători în această săptămână, au o poftă mare de antrenament, de joc și cred că ne putem întoarce cu toate cele trei puncte de la Piatra Olt”, a declarat Viorel Dumitrescu.

Probleme de lot pentru piteșteni

Antrenorul argeșenilor are ceva bătăi de cap înaintea acestui joc în ceea ce privește alcătuirea echipei. Sunt mai mulți jucători pe care antrenorul piteștenilor nu se poate baza, aceștia fiind fie suspendați, fie accidentați. „Avem probleme de lot înaintea acestui meci. Răuță și cu Dulcea sunt suspendați, dar mai avem și pe accidentații Ion Marius, Ghiță, Stănescu. Nu ne va fi deloc ușor, dar sper să fac alegerile potrivite la ora meciului. Vom întâlni o echipă pe care o cunoaștem pentru că am mai jucat împotriva lor două meciuri de verificare chiar și în iarnă”, a precizat Dumitrescu.

Speranțe pentru finalul de campionat

Până la finalul stagiunii au mai rămas de jucat numai cinci etape și în ciuda faptului că echipa se află la tot atâtea lungimi de ocupanta locului 3, antrenorul Viorel Dumitrescu spune că nu este chiar totul jucat. Iată ce a declarat în legătură cu acest subiect: „La prima vedere se pare că am ieșit din lupta pentru ocuparea locului 3, dar eu cred că vom avea din nou șanse dacă ne vom impune la FC Olt. Vom veni lângă acele echipe din fața noastră și vin meciurile directe. Mulți spun că nu este un program bun pentru noi, dar tocmai acele jocuri ne pot ajuta să urcăm în clasament. Nu înțeleg de ce nu am putea noi să ne impunem în acele partide. Vor fi meciuri de care pe care.”

Sursa: FC Argeș

11 May. 2012, 10:08 Seria 2
Pe aceeași temă