„Sunt șanse foarte mari ca la finalul lunii martie să pot juca din nou”

30 Jan. 2012, 17:00 Seria 2

Daniel Ghiță este unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul echipei FC Argeș. Fotbalistul a avut parte de mult ghinion în turul campionatului, după un debut foarte bun, din cauza unei accidentări foarte grave în timpul meciului cu Gloria Bistrița. Fotbalistul este pe drumul cel bun și speră ca în cel mai scurt timp să revină pe teren și să evolueze în cea mai mare parte a returului de campionat.

– Cum merge recuperarea?
– Destul de bine, lucrurile merg spre bine. A fost o perioadă foarte grea pentru mine, pentru că fotbalist fiind, nu este deloc plăcut să îți vezi colegii pe teren și tu să stai în tribună. Este cea mai grea perioadă pentru orice fotbalist și a fost cu atât mai greu, cu cât a trebuit să stau destul de departe de teren.

– Când ai putea reveni pe teren?
– Din câte se pare o să intru treptat la antrenamentele echipei și o să intru și eu încetul cu încetul din nou în ritmul de joc, pentru că nu stau deloc bine la capitolul fizic, pentru că nu am mai jucat de foarte mult timp. Din câte se pare, sunt șanse foarte mari ca la finalul lunii martie să pot juca din nou, ceea ce ar fi o foarte mare bucurie pentru mine, fiindcă abia aștept să revin pe teren. Fiindcă această pauză a fost foarte grea pentru mine.

– Ai momente în care ai dori să intri pe teren să joci?
– Sunt foarte multe aceste momene, fiindcă este o perioadă grea. Tot timpul mă imaginez din nou jucând și parcă fiecare zi este foarte lungă, dar nu am de ales și trebuie să aștept, să fac totul ca la carte, pentru că este spre binele meu.

– Cum a fost acest tur de campionat pentru echipă?
– Eu zic că a fost un tur de campionat bun pentru noi, fiindcă noi suntem la un punct de locul 3, cea mai bună poziție din această serie, pentru că este greu să te bați cu Poli și cu Gloria, echipe ce pot face lejer față în Liga I. De aceea spun că ne-am descurcat bine și cred că dacă aveam puțin noroc, am fi avut mai multe puncte, dar în același timp trebuie să fim corecți și să recunoaștem că în unele meciuri am marcat și golul victoriei în ultimele minute.

– Ce aștepți de la retur?
– Vreau ca noi să facem meciuri la fel de bune și să ne păstrăm unitatea de grup. În acest fel cred că putem să terminăm campionatul mult mai sus. Trebuie să fim uniți și cred că așa putem trece peste orice obstacol. Oricum, va fi un retur de campionat mult mai greu pentru că echipele au făcut ajustările pentru partea secundă a campionatului și nimeni nu își mai permite pași greșiți pentru că punctele pierdute nu mai pot fi recuperate la fel de ușor.

– Unde o vezi pe FC Argeș la final de campionat?
– Cred că putem termina campionatul pe locul 3, iar de acolo orice ar fi posibil. Poate că multă lume spune că nu este bine că ne gândim la o promovare de pe locul 3, dar să nu uităm că în sezonul trecut a ajuns în Liga I Voința Sibiu, o echipă ce a terminat campionatul pe locul 4 și cu care dacă nu mă înșel, FC Argeș a remizat în ambele meciuri. Cu alte cuvinte, cred că orice este posibil, dar trebuie să ne vedem noi de treaba noastră și atunci orice este perfect posibil.

Sursa: Ziarul Top

30 Jan. 2012, 17:00 Seria 2
Pe aceeași temă