„Sunt orgolii în joc și de partea jucătorilor și a suporterilor”

12 Apr. 2012, 18:46 Seria 2

După victoria categorică de luni, din fața celor de la FC Maramureș, FC Bihor își concentrează acum atenția asupra meciului de vineri, din cadrul etapei a XXI-a, de la Sânmartin, cu Luceafărul Felix.

Meciul dintre cele două combatante se constituie și derby-ul județului Bihor.

Partida, programată de la ora 17, la baza sportivă Luceafărul din Sânmartin, va opune echipa de pe locul VIII în ierarhia la zi a seriei vestice, Luceafărul, cu 30 de puncte, și FC Bihor situată două poziții mai jos, pe locul X, cu 26 de puncte.

Ambele combatante vin după rezultate pozitive. Dacă Luceafărul s-a impus la Rm. Vâlcea, cu scorul de 1-0, FC Bihor a realizat scorul rundei trecute, după ce a administrat maramureșenilor un sec 5-0. De aceea, cu atât mai mult se anunță interesant acest derby, care va decide și echipa momentului în județ.

În tur, în toamnă, pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, cele două formații au remizat, cu scorul de 2-2, după ce gazdele au condus cu 2-0.

„Este un derby local. Sunt, cred, orgolii în joc și de partea jucătorilor și a suporterilor. Cred că va fi un meci dificil, un meci echilibrat și eu sper ca fair-play-ul să predomine și cel mai bun să câștige”, a declarat tehnicianul Iosif Rotariu înaintea disputei.

La rândul său, tehnicianul gazdelor, Leo Grozavu declară că se anunță un joc deschis oricărui rezultat. „Se anunță un joc dificil. Știm că cei de la FC Bihor se află într-un trend ascendent, dar din partea noastră vor primi o cu totul altă replică decât le-au arătat-o FC Maramureș. Atuul lor este omogenitatea, dar și noi mizăm pe atuurile noastre. Avem jucători experimentați, dar și jucători dornici de afirmare și mizez pe evoluția lor”, a declarat antrenorul echipei Luceafărul.

Tehnicianul gazdelor se confruntă cu două probleme de efectiv, Ov. Ghilea și Miculescu fiind în continuare accidentați. De asemenea, Andor revine după o accidentare și e greu de crezut că va juca vineri.

De partea cealaltă, înaintea confruntării, antrenorii FC Bihorului se confruntă, la rându-le, cu două probleme de lot, Bârză este accidentat, iar Petrache suspendat.

Sursa: FC Bihor

12 Apr. 2012, 18:46 Seria 2
Pe aceeași temă