„Sunt bucuros că am făcut acest pas în cariera mea”

08 Aug. 2012, 16:38 Seria 2

Ștefan Ianuși este unul dintre jucătorii ce tocmai au ajuns la FC Argeș. Fotbalistul și-a făcut junioratul la Juventus București și are planuri mari la echipa antrenată de Viorel Dumitrescu. Tânărul jucător de numai 22 de ani spune că se simte foarte bine aici și că este încântat de faptul că a putut ajunge la un club de tradiția lui FC Argeș. Fotbalistul ne-a relatat că îl cunoștea și pe Henry, atacantul celor de la Delta Tulcea, cel care a murit la finalul săptămânii trecute în timpul unui mci amical.

– Ștefan, cum este la FC Argeș?
– Mă simt foarte bine aici și chiar sunt bucuros că am făcut acest pas în cariera mea. Pot să spun că sunt mulțumit că am ajuns aici pentru că FC Argeș are un nume în fotbalul românesc și sunt convins că este una dintre echipele de tradiție din campionatul nostru.

– Cum te-au primit noii tăi colegi?
– M-au primit chiar foarte bine. Am găsit un grup de jucători foarte tineri care își doresc un singur lucru și anume acela de a face cât mai rapid pasul către un loc în Liga I. Sper să putem face cu toții acest pas în viitoarea stagiune și să fim în Liga I. De asemenea și domnul antrenor m-a primit foarte bine și persoanele din conducere, chiar sunt încântat de modul în care stau lucrurile.

– Ce îți propui la FC Argeș?
– Vreau să facem un campionat cât mai bun și dacă este posibil la finalul acestui campionat să putem ajunge în Liga I. FC Argeș este un club important din România și trebuie să fie în prima divizie.

– Îți este greu să pleci de acasă, de la București?

– Îmi este și mie destul de greu. Nu poate să îmi fie nici mie prea ușor, dar pot să spun că mă descurc foarte bine. Chiar mă așteptam să fie mai greu, dar faptul că facem parte dintr-un grup așa unit, mă ajută și pe mine. Mă simt foarte bine și chiar îmi doresc lucruri frumoase să realizez la FC Argeș.

– Este adevărat că îl cunoșteai pe atacantul celor de al Delta Tulcea?
– Îl cunoșteam și chiar mă împrietenisem cu el. Eu am fost timp de o săptămână în probe la Delta Tulcea, dar nu am rămas acolo. Pot să spun că Henry era un tip plin de viață și care avea foarte multe calități. Cred că oricând putea să facă saltul în Liga I. Săptămâna trecută am fost pe Național Arena la meciul celor de la Steaua cu Trnava și ei erau în pregătire la București pentru cele două meciuri amicale și au venit și ei la meci și m-am întâlnit acolo cu ei. AM stat de vorbă și cu Henry și era fericit, bucuros și aștepta cu nerăbdare noul campionat pentru că vroia să ajungă în Liga I.

– Cum ai reacționat când ai primit vestea?
– Sincer, îmi tremurau genunchii. Rămâi fără replică în asemenea momente și pur și simplu doar în acele clipe îți dai seama cât de importantă este viața și că trebuie să prețuim acest lucru în fiecare zi.

Sursa: FC Argeș

08 Aug. 2012, 16:38 Seria 2
Pe aceeași temă