Stroe se gândește să renunțe la fotbal

03 Aug. 2009, 11:48 Seria 2
Stroe se gândește** să renunțe la fotbal

Deși a fost juniorul cu cele mai multe meciuri bifate sezonul trecut la FC Drobeta, Andrei Stroe n-a fost reținut pentru noul campionat în lotul stabilit de Marian Bucurescu, revenit vara aceasta la malul Dunării pentru un al doilea mandat. Devenit senior după ultima etapă a campionatului precedent, jucătorul severinean nu știe pe ce drum o va lua în viață. Cazul nu este unul singular, mulți fotbaliști nemaigăsindu-și locul la echipele de Liga a II-a după încheierea junioratului.

 

„Nimeni nu m-a anunțat nimic și nu avea rost să stau la FC Drobeta doar ca să fiu la număr. Am simțit că n-o să conteze pe mine în noul sezon. Așa a considerat antrenorul. Poate sunt alții mai buni și eu n-am loc la FC Drobeta. Conducerea nici măcar nu mi-a căutat o echipă la care să merg sub formă de împrumut. Oricum, mai am un an de școală și vreau s-o termin. Cel puțin în noul campionat, nu știu dacă voi mai juca. Poate anul viitor, dacă o să am unde. Dacă nu, îmi voi continua studiile. Dar, dacă n-o să joc campionatul acesta niciunde, cred că voi termina cu fotbalul”, a spus, profund dezamăgit, Stroe.

 

Acesta n-ar exclude nici posibilitatea de a juca în Liga a IV-a Mehedinți, în ideea de a nu pierde definitiv contactul cu fotbalul.

 

„Sincer, nu știu dacă aș merge. Pentru a nu ieși din circuit, poate aș juca și în campionatul județean, dar nu oriunde. Eventual la Termo, care are o echipă bună și am înțeles că vrea să promoveze în Liga a III-a. Dacă nu eram cu școala, poate plecam și în alt județ. Din păcate, în Mehedinți nu există decât Drobeta și Minerul”, a precizat fotbalistul de 19 ani.

 

Campionatul trecut, Stroe a bifat 1471 de minute, în 18 meciuri, avându-i concurenți pe post pe Flavian Roșianu și Ionuț Ilie, ultimii fiind cu statut de juniori și în noua ediție. În august 2008, Stroe (foto) devenea eroul disputei cu FC Internațional Curtea de Argeș, din etapa a II-a, când a marcat în secunda 38 a partidei câștigată în final cu 4-0 de echipa pregătită, pe atunci, de Iulian Mihăescu.

 

În primul său sezon ca junior, Stroe l-a avut antrenor tot pe Marian Bucurescu și a evoluat numai în șase jocuri, stând în umbra lui Florin Epure și Georgian Tobă, care din ediția 2008-2009 au devenit seniori, dar cu mai puține prezențe pe teren.
 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

03 Aug. 2009, 11:48 Seria 2
Pe aceeași temă