Stoican spune că meciul cu Vâlcea s-a jucat pe teren: „Am întors scorul și asta este foarte important”

19 Apr. 2012, 13:34 Seria 2
Stoican spune că meciul cu Vâlcea s-a jucat pe teren:**

Tehnicianul târgoviștenilor s-a arătat dezgustat de speculațiile apărute în ultima vreme pe seama partidei cu CSM Vâlcea, câștigată de Chindia cu 2-1, după 0-1 la pauză. Imediat după meci, o parte a presei a promovat ideea unui aranjament pentru casele de pariuri, fără a aduce, nici până astăzi, vreun argument credibil în favoarea acestei teorii. „Jucătorii au făcut tot ce le-a stat în putință să câștige acest meci. Am citit și eu ce s-a scris. Nu ne convine că cineva citește de pe nu știu unde și aruncă o așa-zisă bombă de presă. Noi am muncit toată săptămâna, am câștigat, ca apoi să apară acele aberații”, a răbufnit fostul internațional.

Stoican a recunoscut că echipa sa a făcut o primă repriză slabă pe Eugen Popescu, la capătul căreia s-a văzut condusă de Vâlcea. „Într-adevăr, am evoluat mai modest în prima parte. Am convingerea totuși că aproape toată lumea a plecat mulțumită de la stadion. Am reușit să întoarcem scorul, iar asta este foarte important”, declară tehnicianul adus în ianuarie de Gică Popescu.

Cu trenul la Oradea

Delegația Chindiei va parcurge drumul până la Oradea cu trenul, plecarea fiind programată pentru vineri seară. „Vom ajunge sâmbătă dimineață, vom face un antrenament, iar apoi vom urma programul normal dinaintea unui joc”, anunță tehnicianul.

8 puncte a strâns Chindia în 5 meciuri cu Stoican antrenor

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: photochic.ro

19 Apr. 2012, 13:34 Seria 2
Pe aceeași temă