Stere: „Corona va avea viață grea la Târgu Mureș”

Marius ANGHEL 30 May. 2013, 14:16 Seria 2
Stere:**

• Fostul căpitan al Coronei îi avertizează pe brașoveni să nu-și facă iluzii pentru meciul de vineri
• Meciul FCM Târgu Mureș – Corona se va disputa vineri, de la ora 18.00
• Totuși, Corona ar putea promova astăzi, dacă Damila nu va câștiga la Vâlcea

Liderul seriei B2, Corona Brașov, are doar varianta victoriei la Târgu Mureș pentru a face pasul spre prima ligă (vineri, ora 18.00). Un meci aparent fără miză pentru mureșeni, însă Mihai Stere (foto) are altă variantă și încinge spiritele înaintea acestui joc.

Fostul căpitan al brașovenilor, transferat în iarnă la FCM Târgu Mureș, îi avertizează pe cei de la Corona că nu vor avea viață ușor la Târgu Mureș. „Pentru noi meciul cu Corona este unul obișnuit de campionat. Vrem să terminăm campionatul cât mai sus în clasament, pentru fani și pentru oraș. FCM Târgu Mureș a jucat toate meciurile pe teren în acest campionat, așa va fi și vineri. Corona dacă va rata promovarea nu va fi din cauza noastră. Brașovenii au pierdut multe puncte în retur în meciurile cu FC Maramureș, Luceafărul sau FC Argeș. Cu siguranță, Corona va avea viață grea în meciul cu FCM Târgu Mureș”, spune Stere.

Brașovenii pot fi însă în primul eșalon încă de astăzi, dacă Damila Măciuca nu va trece de CSM Râmnicu Vâlcea, în derbiul județului (joi, ora 18.00).

În aceste condiții, rezultatul Coronei de la Târgu Mureș nu ar mai conta decât pentru statistică. Se pare că se fac presiuni imense ca Damila să obțină cele trei puncte. Meciul dintre Vâlcea și Damila a ajuns subiect de dispută între politicienii locali. „După rușinile succesive pe care le-am pățit ca oraș, promovarea unei echipe vâlcene în Liga I ne-ar spăla un pic imaginea. După ce politicienii le-au luat oamenilor pâinea, acum, cu situația de la handbal și de la fotbal, vor să le ia și circul. Accesul Damilei în Liga I ar arăta că aici se poate face și performanță. Suntem chiar complet nebuni dacă nu susținem asta. Îl rog și pe domnul Nițu să confirme faptul că, odată promovați și mai ales, sprijinit de autoritățile județene și locale, va lăsa echipa în județul nostru”, a afirmat Bogdan Pistol, vicepreședintele CJ Vâlcea!

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 30 May. 2013, 14:16 Seria 2
Pe aceeași temă