Stancu: „A fost cea mai bună decizie să vin la Slatina”

12 Dec. 2011, 12:13 Seria 2
Stancu:** „A fost cea mai bună decizie să vin la Slatina

Sosit la malul Oltului la începutul actualei ediții de campionat, Ionuț Stancu s-a dovedit un jucător decisiv pentru aluminiști în unele partide ale stagiunii de toamnă, prin golurile sale aducând puncte importante formației pregătite de Daniel Mogoșanu.

După un tur de campionat în care a îmbrăcat tricoul grupării slătinene, fostul fotbalist al echipelor Universitatea Craiova și Rapid București spune că nu regretă alegerea făcută. De la instalarea lui Mogoșanu ca „principal” utilizat pe postul de mijlocaș stânga, Stancu și-a trecut în cont patru reușite, prin care a contribuit la ascensiunea celor de la Alro în ierarhia seriei.

„A fost cea mai bună decizie că am venit la Slatina, mă simt bine aici. Vroiam să joc fotbal, iar pentru mine e un lucru bun. Nu mai jucasem de un an și ceva, aveam nevoie să intru în teren. Alro e un club cu stabilitate din toate punctele de vedere, eu sper să ne și îndeplinim obiectivele”, a punctat fotbalistul aluminiștilor, care pe 17 ianuarie va împlini 29 de ani.

„E bine că am reușit să ne redresăm”

Ionuț Stancu pune începutul slab de sezon al echipei slătinene și pe seama neșansei, însă speră ca la încheierea campionatului elevii lui Mogoșanu să ocupe o poziție cât mai bună în clasament.

„Așa a fost să fie, dar e bine că am reușit să ne redresăm. Ce a fost a trecut, important e să fim pregătiți pentru ce urmează. Pentru anul viitor, îmi doresc să joc fotbal. Trebuie să ne concentrăm meci de meci, vrem ca în fiecare partidă să obținem rezultate pozitive. Așteptăm returul, vom lua lucrurile pas cu pas și vom vedea ce va fi la final”, a mai spus Stancu.

sursa: Gazeta Nouă

12 Dec. 2011, 12:13 Seria 2
Pe aceeași temă