Stăncioiu, nemulțumit de seria în care a fost repartizată Fortuna: „Nu îmi aduc aminte vreodată ca o echipă din Prahova să fi fost în seria ardeleană”

Marius ANGHEL 14 Aug. 2014, 18:21 Seria 2
Stăncioiu, nemulțumit de seria în care a fost repartizată Fortuna:**

Nou-promovata Fortuna Poiana Câmpina a fost repartizată în cadrul ședinței Comitetului Executiv al FRF de miercuri în cea de-a doua serie a Ligii a II-a. Antrenorul echipei prahovene, Florin Stăncioiu (foto), nu este prea încântat de această decizie a federalilor.

Fortuna va evolua în noul sezon într-o serie formată din 11 echipe și va juca împotriva următoarelor formații: ACS Poli Timișoara, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Metalul Reșița, ACS FC Olt Slatina, CS FC Olimpia 2010 Satu Mare, CS Mioveni, CS FC Bihor Oradea, CS Unirea Târlungeni, CS FC Caransebeș și CS Șoimii Pâncota.

„În mod normal, cred că Fortuna trebuia să fie repartizată în Seria I. Personal, eu nu îmi aduc aminte vreodată ca o echipă din Prahova să fi fost în seria ardeleană a Ligii a 2-a… Dar nu avem ce să facem și indiferent în ce serie suntem, trebuie să jucăm fotbal și să ne demonstrăm valoarea pe teren! În seria din Ardeal sunt echipe mai bune, mai potente din punct de vedere financiar, cred eu, astfel că nu va fi deloc ușor, mai ales pentru o formație nou-promovată așa cum suntem noi. Rezultatele și mai ales jocul din ultimele meciuri amicale mi-au demonstrat că suntem pe un drum bun, că avem valoare, avem un lot bun, bine așezat în teren, bine pregătit, astfel încât sper să facem o figură cât mai frumoasă indiferent de seria în care vom juca”, a declarat Florin Stăncioiu pentru Sport Câmpina.

Fortuna își va afla programul meciurilor din campionat luni, 18 august, atunci când la FRF se stabilește țintarul noului sezon.

Foto: : Sport Câmpina

Marius ANGHEL 14 Aug. 2014, 18:21 Seria 2
Pe aceeași temă