Staicu și Ionescu, confirmați în fruntea clubului ACS Poli

26 Jul. 2012, 20:31 Seria 2
Staicu și Ionescu,** confirmați în fruntea clubului ACS Poli

Primarul Timișoarei, Nicolea Robu, și președintele CJ Timiș, Titu Bojin, au dezvăluit care sunt membrii conducerii echipei timișorene care va evolua în noul sezon al Ligii a II-a, ACS Poli.

„Începând de astăzi, noua formulă în care se regăsesc Consiliul Local, Consiliul Județean, Univesitatea Politehnica și clubul ACS Recaș are hotărâre judecătorească definitivă și a avut prima ședință AGA. Au fost numiți membrii în Consiliul Director. Președinte va fi Florențiu Staicu, vicepreședinte va fi Ion V. Ionescu, iar membrii: Sorin Grindeanu (din parte C.L.), Călin Dobra (din partea C.J.) și Ioan Miculaș (din partea ACS Recaș).

Noi nu avem bani să cumpărăm jucători, deocamdată, ne vom baza pe jucători liberi de contract, o parte din ei vor fi sub formă de împrumut, dar fără vreo pretenție materială a lui Marian Iancu.

Culorile vor fi alb-negru pentru că nu avem dreptul să folosim alb-violet până ce clubul lui Marian Iancu se va desființa.”, a spus la conferința de presă organizată astăzi primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

„Ne strădui să alocăm precum C.L., dar probabil vom reuși să dăm 3 milioane”

La rândul său, șeful CJ Timiș, Titu Bijin, a vorbit despre contribuția financiară pe care o va avea instituția pe care o conduce la noul club.

„În 7 august vom hotărî exact cu ce suma va contribui exact CJ la bugetul clubului. Ne străduim să alocăm în mod egal cu CL (4 milioane lei), dar probabil vom reuși să dăm 3 milioane de lei.”, a spus Bojin.

În cadrul clubului vor mai fi cooptați Neluțu Bungău (fost fotbalist al lui Poli în anii 60-70), în funcția de director administrativ, și Mircea Mihuț, care va ocupa funcția de director economic.

Articol scris de Radu FAUR

26 Jul. 2012, 20:31 Seria 2
Pe aceeași temă