Speranța renaște după alegeri: „Se lucrează pentru Politehnica”

12 Jun. 2012, 15:58 Seria 2

Titu Bojin, noul președinte al Consiliului Județean Timiș, a afirmat, marți, că va face toate demersurile legale pentru ca Politehnica să revină pe prima scenă a fotbalului românesc. Anunțul acestuia vine după ce Marian Iancu s-a declarat mulțumit cu rezultatele alegerilor din Timiș, cei doi au însă gânduri diferite pentru reconstrucția clubului.

Președintele PSD Timiș, Titu Bojin, este optimist în privința viitorului echipei Politehnica. Noul președinte al CJ Timiș a afirmat că cea de-a treia prioritate este salvarea Politehnicii, evident din banii timișorenilor. „Banii vor veni de la Consiliul Județean, Consiliul Municipal și de la Universitatea Politehnica. O să reducem banii de la celelalte activități cultural-sportive. Noi avem niște bani lăsați la nivelul agendei cultural-sportive pe care o să-i folosim la momentul respectiv. Se lucrează pentru Politehnica și vom vedea în ce măsură vom avea rezultate în timp de două săptămâni”, a spus președintele PSD Timiș.

Titu Bojin spune că încearcă să facă toate demersurile legale, alături de Nicolae Robu, astfel încât Politehnica să revină în Liga I. „Voi încerca să fac toate demersurile ca să putem intra chiar de anul acesta în Liga I, dacă nu se va putea o să rămână în Liga a II-a. Cu sufletul aș vrea să îi văd în primele echipe ale României care să ne reprezinte”, a afirmat liderul PSD Timiș.

Titu Bojin nu renunță nici la ideea de a moderniza stadionul sau de a-l muta în afara orașului.

Iancu salută victoria lui Robu, dar trimite Poli în „județ”

Președintele Marian Iancu, care l-a susținut serios în campanie pe Nicolae Robu, s-a declarat mulțumit de faptul că USL a câștigat atât șefia CJ Timiș, cât și alegerile pentru Primăria Timișoarei. După clinciurile cu vechea administrație acesta a spus că va ceda palmaresul către Universitatea Politehnica și chiar va sprijini logistic noua societate. Șeful BKP susține însă că echipa trebuie să revină de jos, vechea „Poli AEK”, cum a denumit actualul club cu datorii, nemaifiind o variantă viabilă.

Sursa: Banat Sport

12 Jun. 2012, 15:58 Seria 2
Pe aceeași temă