„Sperăm să ne întoarcem cu cele 3 puncte de la Damila”

Marius ANGHEL 31 Oct. 2012, 15:56 Seria 2

Situată în zona fierbinte a clasamentului, FC Olt Slatina are nevoie de puncte pentru a părăsi locurile retrogradabile. Un alt rezultat în afara victoriei în deplasarea de la Damila ar aduce nemulțumire. Mijlocașul grupării slătinene, Nicușor Bancu, se așteaptă la un meci disputat.

FC Olt Slatina traversează o perioadă dificilă. Instalarea antrenorului Corneliu Papură pe banca tehnică a grupării slătinene nu a adus revirimentul așteptat, bilanțul tehnicianului fiind un egal și o înfrângere. Mai mult, slătinenii au suferit un eșec usturător în amicalul susținut săptămâna trecută, pierzând cu 5-2 în fața formației din eșalonul al treilea, Fortuna Brazi. Jucătorii speră să depășească perioada nefastă printr-o victorie în deplasarea de la Damila, însă misiunea nu va fi deloc ușoară.

„Suntem într-o pasă grea, în meciul cu Corona Brașov am avut și ghinion, pentru că am jucat în zece, sperăm să ne revenim în meciul cu Damila, avem nevoie de puncte”, a declarat mijlocașul grupării slătinene, Nicușor Bancu.

„Întâlnim o echipă bună”

Adversarul din runda actuală al celor de la FC Olt Slatina, Damila Măciuca, a avut un parcurs surprinzător. Nou-promovată, formația pregătită de Erik Lincar se află pe loc promovabil. Vâlcenii vin după o înfrângere la scor în derby-ul cu Corona Brașov, iar meciul nu va fi deloc ușor pentru slătineni.

„Va fi un meci disputat, întâlnim o echipă bună, nu sunt întâmplător pe locul al doilea. Sperăm să reușim să-i contracarăm, să obținem maximum din acest meci. Suntem surprinși de locul pe care ne aflăm, trebuie să ieșim din această zonă. Un punct nu ne-ar ajuta prea mult, noi ne dorim să ne întoarcem cu cele trei puncte, dar vom vedea la sfârșit ce vom reuși”, a mai spus jucătorul sub 21 de ani al grupării FC Olt Slatina.

Meciul se va disputa, sâmbătă, la Drăgășani, cu începere de la ora 11.00. Partida nu va fi televizată.

Polgar revine mai repede decât era anticipat

Problemele de lot în tabăra celor de la FC Olt Slatina încep să se rezolve. După ce Săndulescu și Velcovici au reluat pregătirile în această săptămână, Polgar revine mai devreme decât era anticipat. Mijlocașul se va alătura săptămâna viitoare lotului pregătit de Corneliu Papură.

„Prima dată mi s-a spus că trebuie să stau 6-8 săptămâni, dar ruptura nu a fost atât de mare. Fac recuperare de două săptămâni cu ultrasunete, laser, iar de luni aș vrea să revin la antrenamente. Voi mai face o ecografie să fiu sigur”, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Norbert Polgar.

„Rezultatele nu mulțumesc pe nimeni”

Mijlocașul a efectuat perioada recuperării la o clinică din Arad. Acesta spune că a urmărit parcursul echipei în ultimele etape. „Rezultatele nu cred că mulțumesc pe nimeni, sper să ieșim din pasa asta proastă în deplasarea de la Damila. Sper ca aceste rezultate să fie întâmplătoare, de fapt sunt convins că valoarea echipei este alta”, a mai spus Polgar.

În afară de problemele medicale, în tabăra grupării FC Olt Slatina au apărut în ultimele două etape suspendări. În meciul de la Unirea Alba Iulia, mijlocașul Andrei David s-a ales cu un cartonaș roșu pentru o intrare dură. De asemenea, atacantul Cătălin Crăciun este suspendat pentru meciul din deplasare cu Damila Măciuca. Imprudența din meciul cu Corona Brașov, când și-a lovit cu cotul un adversar, l-a costat, arbitrul sancționându-l direct cu cartonaș roșu.

Sursa: Gazeta Nouă

Marius ANGHEL 31 Oct. 2012, 15:56 Seria 2
Pe aceeași temă