„Sperăm să ne impunem cu FC Argeș, la Târgu Mureș va fi mult mai greu”

Marius ANGHEL 23 Nov. 2012, 17:21 Seria 2

Situată în zona „minată”, FC Olt Slatina caută victoria în mandatul tehnicianului Corneliu Papură în ultimul meci din acest an de pe teren propriu. FC Argeș este echipa pe care slătinenii speră să o învingă, pentru a părăsi subsolul clasamentului.

Meci de totul sau nimic pentru FC Olt Slatina în duelul, de pe teren propriu, cu FC Argeș. Pentru slătineni este cam ultima ocazie de a obține o victorie cu Corneliu Papură pe banca tehnică, dată fiind deplasarea dificilă din ultima etapă, la Târgu Mureș. Gruparea locală ocupă penultimul loc, la egalitate de puncte cu ultima clasată. Nici FC Argeș nu stă prea bine în clasament, alb-violeții având cu trei puncte mai mult decât FC Olt Slatina. Meciul se anunță aprig disputat, slătinenii dorindu-și să salveze un tur de campionat compromis după seria rezultatelor slabe înregistrate.

Vigariu și Quist, incerți pentru jocul cu FC Argeș

Jucător de bază în angrenajul echipei, mijlocașul la închidere Cristopher Quist este incert pentru ultima partidă de pe teren propriu. Fotbalistul originar din Ghana s-a accidentat în meciul trecut, fiind diagnosticat cu întindere, iar șansele de a evolua cu piteștenii sunt reduse. De asemenea, Vigariu s-a confruntat cu probleme medicale, după meciul cu Luceafărul Oradea, iar prezența sa pe teren este incertă.

Revenit pe teren în meciul trecut, după accidentarea suferită în confruntarea cu Poli Timișoara, mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Norbert Polgar, susține că o victorie în ultimul meci de pe teren propriu este vitală.

Slătinenii consideră că primul pas pentru a-și apropia succesul este acela de a marca, lucru pe care nu l-au mai reușit de patru etape. „Sperăm să ne impunem cu FC Argeș, pentru că la Târgu Mureș va fi mult mai greu. Va fi un joc dificil, dar trebuie să-l tratăm în favoarea noastră. Nu am mai înscris de câteva meciuri, cred că este momentul să o facem. Avem nevoie de mai multă răutate, agresivitate, atitudine și concentrare în fața porții. Cu siguranță, un egal ar aduce nemulțumire pentru că suntem într-o situație dificilă. Doar printr-o victorie putem aduce suporterii aproape de noi, sperăm să vină în număr mare să ne susțină, chiar dacă sunt și ei dezamăgiți”, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt.

Întâlnirea se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul 1 Mai. Meciul va fi transmis în direct de postul de televiziune Dolce Sport 2. Cele două formații s-au întâlnit în perioada pregătirii de vară, în cadrul a două jocuri amicale, ambele încheiate în favoarea slătinenilor.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 23 Nov. 2012, 17:21 Seria 2
Pe aceeași temă