„Sperăm să ne apropiem la trei puncte de lider”

Marius ANGHEL 05 Oct. 2012, 17:15 Seria 2

ACS Poli întâlnește sâmbătă pe teren propriu, FC Olt Slatina, o formație care și-a unit forțele cu ALRO în această vară și care are un punct mai puțin în clasament. Valentin Velcea, antrenorul timișorenilor, speră ca echipa sa să-i învingă pe olteni pentru a se apropia de locurile aflate în obiectiv (1-2).

„Ne aflăm în pragul etapei a șasea, a cincea pentru noi, pentru că am stat. Ca de fiecare dată acest spirit timișorean învingător va trebui antrenat, întâlnim o echipă valoroasă, cu echilibru. Trebuie să ne concentrăm, să fim la capacitate maximă, numai așa putem să câștigăm cum vor toți timișorenii… Întâlnim două echipe într-una singură. Vedem dacă e benefică fuziunea, noi chiar dacă am rămas fără niciuna acum suntem valoroși cât două echipe. Spun asta, că rămân la aceeași părere, avem oameni competenți, jucători, așa mai departe. Încercăm să readucem lumea la stadion așa cum a fost la Timișoara tot timpul”, a spus Velcea.

Antrenorul timișorean are în lot un posibil spion în vederea partidei de sâmbătă, Petre Goge pregătindu-se în această vară cu slătinenii înainte să ajungă la ACS Poli. „Avem informații pe mai multe căi, sunt oameni din staff care i-au urmărit. E o echipă de olteni specifică, care aleargă mult. Din ce am văzut mie mi-au plăcut, avem și jucători care au fost la ei. Nu sunt puține șase puncte, sperăm ca mâine să rămânem la trei iar peste o lună la niciunul diferență”, a adăugat Valentin Velcea.

Petre, în așteptare eternă

Deși a revenit la antrenamentele alb-negrilor, Ovidiu Petre ezită să dea un răspuns. „Ovidiu poate are alte oportunități. S-ar putea să ne ajute pe acest final de tur. Pe mine nu mă deranjează, i-am făcut o ofertă, vom primi un răspuns. În România ne va alege pe noi în ciuda altor oferte mai bune. Mai avem nevoie de 3-4 jucători, asta nu înseamnă că nu sunt mulțumit de cei actuali”, susține antrenorul timișorean. Acesta a adăugat însă că unii jucători ar putea pleca la iarnă: „Cu părere de rău de unii mă voi despărți, sunt într-o continuă selecție”.

Daminuță merge la Săcălaz

Mijlocașul de la Milan va evolua din nou pentru echipa a doua din Liga a VI-a după ce a debutat la „Municipiu” cu gol contra Albinei (scor 2-1) săptămâna trecută.. Vali Velcea detașându-l acum la meciul Săcălaz – ACS Poli II de azi alături de alți tineri care nu vor face parte din lotul cu Slatina: Amarinei, Iovan și Bocșan. „E dispus să o ia de la început, trebuie să muncească să prindă echipa. Eu tratez pe fiecare în mod egal”, a conchis tehnicianul lui ACS Poli. Acesta a mai spus că îl are în vedere pe mijlocașul Cristian Bărbuț (17 ani) de la juniorii clubului, fost component a reprezentativei U16 a Timișului.

Velcea nu se va putea baza la partida cu FC Olt Slatina pe fundașul Eugen Miculescu, care a suferit o accidentare la tibie. Partida are loc sâmbătă de la ora 16 pe stadionul „Dan Păltinișanu” și nu este televizată.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 05 Oct. 2012, 17:15 Seria 2
Pe aceeași temă