„Sperăm să ne adunăm și să câștigăm. Acest meci ne va reda încrederea”

Marius ANGHEL 22 Nov. 2012, 13:18 Seria 2

Fără victorie din debutul de sezon, FC Olt Slatina susține, la sfârșitul săptămânii, ultimul meci în fața propriilor suporteri. FC Argeș este adversarul din penultima etapă a unui tur de campionat compromis.

Fără să cunoască gustul victoriei sub comanda tehnicianului Corneliu Papură,  ultimele speranțele ale obținerii unui succes sunt legate de meciul de acasă cu FC Argeș, penultimul dintr-un tur compromis. Situată în subsolul clasamentului, FC Olt Slatina traversează o perioadă nefastă, pe lângă imposibilitatea câștigării unui meci, slătinenii au marcat un singur gol în ultimele cinci etape. Fundașul central al grupării FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, se așteapă la un meci greu.

„Am jucat de multe ori cu FC Argeș, în fiecare perioadă de pregătire ne-am întâlnit cu ei, în meciurile oficiale este altceva, sperăm să ne adunăm, să câștigăm cele trei puncte. Este un moment greu, dar sperăm că acest meci ne va reda încrederea pentru ultima etapă. Ne dorim să câștigăm acest meci pentru a spăla rezultatele înregistrate până acum”, a declarat Cosmin Crușoveanu.

„Suporterii au și ei nemulțumirile lor”

Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, consideră că reacția suporterilor la ultimele partide este justificată din cauza lipsei rezultatelor.

„Suporterii au și ei nemulțumirile lor, și noi suntem nemulțumiți din cauză că nu avem rezultate, dacă ei înțeleg să pună presiune pe noi, în loc să ne susțină, sunt oarecum de înțeles. Noi ne-am dorit să câștigăm fiecare meci, dar atât s-a putut. Nu ne ajută un punct, ținând cont că jucăm acasă cu o echipă care nu este rea, dar nici de neînvins, trebuie să câștigăm”, a mai spus jucătorul defensiv al celor de la FC Olt Slatina.

Meciul cu FC Argeș se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11.00. Partida va fi transmisă în direct de postul Dolce Sport 2.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 22 Nov. 2012, 13:18 Seria 2
Pe aceeași temă