Sorin Bușu a ajuns la Vâlcea

Adrian MUJEA 12 Jul. 2016, 12:46 Seria 2
Sorin Bușu a ajuns la Vâlcea

Fundașul stânga Sorin Bușu (26 ani) s-a alăturat și el de luni lotului echipei CSM Râmnicu Vâlcea. Sorin Bușu este cea de-a patra noutate din lotul vâlcenilor, după fundașul dreapta Alexandru David (Petrolul), mijlocașul central Adrian Cârstea (Podari) și portarul Vlad Muțiu (Dinamo II).

În cariera sa, Bușu a mai evoluat la U Craiova, Turnu Severin, Petrolul, Chindia și Caransebeș, iar în acest an a jucat la Baia Mare. Alături de echipă se antrenează și doi atacanți de calibru, Florin Costea și Costin Curelea, dar șansele ca vreunul dintre ei să rămână în Zăvoi sunt destul mici.

„Am discutat cu ei, pot rămâne la Vâlcea doar în cazul în care nu își vor găsi altceva în Liga I sau în străinătate. Nu se va pune problema banilor la ei, ci doar să aibă meciuri în picioare până la iarnă. Ar fi extraordinar să jucăm în atac cu Costea și Curelea” a spus antrenorul CSM-ului, Jerry Gane.

În plus, la echipa din Zăvoi mai sunt în probe mai mulți jucători, precum Pârvu (Turnu Măgurele), Alexe (FC Argeș), Ceapă (Șirineasa), Marinaș (Horezu) și Konyeha, dar și juniorii împrumutați, precum Voicilă, Mihai, Preda sau A. Marin.

Cu siguranță, campania de transferuri va continua la Vâlcea, managerul Lucian Munteanu și antrenorul Jerry Gane cautând încă un portar, un fundaș central și un atacant.

 

Adrian MUJEA 12 Jul. 2016, 12:46 Seria 2
Pe aceeași temă