„Șoimii” se pregătesc să tragă linia finală la prima prezență în Liga 2: „Unde eram dacă nu tratam fiecare meci cu seriozitate?”

Marius ANGHEL 07 May. 2015, 17:00 Seria 2

Liniștită după ce și-a asigurat pe propriile puteri prezența în liga secundă și campionatul viitor, Șoimii Pâncota se pregătește să scrie concluziile primului ei sezon în Liga 2 sâmbătă. Alb-negrii din Podgoria arădeană primesc vizita celor de la FC Caransebeș.

Președintele Pavel Piroș s-a arătat fericit după ce trupa sa a bătut Bihorul în ultima etapă și a rezolvat singură supraviețuirea. „Cum am mai spus, informațiile nu trebuie luate din pom, ci probate. Mă refer la faptul că nu s-a adeverit nici retragerea Bihorului, nici a Oltului. Dacă Oltul vine în ultima etapă (n.r. la Tărlungeni) cu o echipă de republicani ce se întâmplă? Unde eram dacă nu tratam cu seriozitate fiecare meci și nu ne respectam adversarul? Trecând la meciul cu FC Caransebeș, e final de campionat, meciul nu contează în ierarhie, dar îl tratăm ca atare și vrem să scoate un rezultat bun. În rest, așteptăm și informații de la FRF despre coordonatele din sezonul viitor, nici acum nu e clar cum stau lucrurile”, a declarat conducătorul „Șoimilor”.

Întâlnirea de sâmbătă dimineață, de la ora 11:00, e cea de-a patra din acest sezon dintre cele două echipe. Pâncota și gugulanii și-au împărțit victoriile în timpul sezonului regulat, 5-1 pentru arădeni, respectiv 2-1 pentru oamenii lui Alin Artimon. În meciul tur din play-out, pe terenul Caransebeșului, a fost 0-0.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 07 May. 2015, 17:00 Seria 2
Pe aceeași temă