Președintele fostei echipe din Liga 2 Șoimii Pâncota, implicat trup și suflet de la Arad în programul DDB, pentru a salva Dinamo de la retrogradare

Călin MNERIE 22 Feb. 2021, 16:39 Diverse
Președintele fostei echipe din Liga 2 Șoimii Pâncota, implicat trup și suflet de la Arad în programul DDB, pentru a salva Dinamo de la retrogradare

După „țeapa spaniolă”, marca Pablo Cortacero, Dinamo supraviețuiește datorită fanilor din programul ”Doar Dinamo București”, singurii care au băgat bani în club în ultimele luni. Suporterii „câinilor roșii” trebuie să facă rost de aproximativ 1 milion de euro pentru a plăti datoriile scadente la 31 decembrie 2020 și de a lua licența pentru stagiunea următoare.

La Arad, fanii formației din șoseaua ”Ștefan cel Mare” strâng rândurile în jurul lui Pavel Piroș. Fostul președinte al celor de la CS Vladimirescu (Liga 3), Șoimii Pâncota (formație cu care a promovat din Liga 4 până în Liga 2, unde s-a și menținut până când autorităție locale au retras sprijinul echipei) și actual conducător al prim-divizionarei feminine de fotbal AC Piroș Security Arad e de ani buni fan declarat al „câinilor” și nu-i poate lăsa la greu.

Omul de afaceri arădean a și înființat un local în urmă cu două decenii, „Club Dinamo”, unde a avut de-al lungul timpului invitați de marcă din echipele foste campioane ale „alb-roșiilor”.

Pavel Piroș, patronul echipei de fotbal feminin AC Piroș Security Arad, implicat în DDB

Ieri seară, Pavel Piroș și-a redeschis locația pentru o „ședință de lucru” cu câțiva „frați de suferință” din Arad.

„Nu putem sta cu mâinile sân, trebuie să ne mobilizăm și prin intermediul programului DDB să punem mână de la mână pentru a salva clubul. Vorbim despre o sumă importantă de bani ce trebuie strânsă rapid, dar eu zic că fanii lui Dinamo vor reuși acest lucru. La rândul meu, o să fac ceea ce pot pentru a mobiliza suporterii echipei din Arad sau din zona de Vest, telefonul meu (n.a. – 0722355952) este deschis la orice oră pentru ei”, a declarat Pavel Piroș.

Termenul limită pentru plata datoriilor este 31 martie. Având în vedere faptul că Pablo Cortacero și ceilalți spanioli nu au mai băgat un ban în club din luna august, greul în acest proces de licențiere va fi dus de suporteri.

Fanii din programul DDB s-au mobilizat și au lansat campania pentru licență. Astfel, cei care vor contribui cu 490 de lei pentru licența lui Dinamo vor avea numele pe tricoul de joc în sezonul viitor.

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/dinamo-trebuie-sa-gaseasca-863-000-de-euro-in-36-de-zile-ca-sa-ramana-in-liga-1-fanii-din-stefan-cel-mare-apel-disperat-pe-retelele-sociale-19210490

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/ultrasii-dinamovisti-cer-bani-fanilor-pentru-licenta-unii-mai-avem-si-rate-19209188

Călin MNERIE 22 Feb. 2021, 16:39 Diverse
Pe aceeași temă