Șoimii își joacă la Baia Mare ultima șansă de a rămâne în cărți pentru play-off. Ionuț Popa: „Îmi este greu să-mi dau seama care suntem noi cu adevărat”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 19 Nov. 2015, 15:40 Actualizat: 19 Nov. 2015, 15:42 Seria 2
Șoimii își joacă la Baia Mare ultima șansă de a rămâne în cărți pentru play-off.  Ionuț Popa: „Îmi este greu să-mi dau seama care suntem noi cu adevărat”

Cele două meciuri de pe teren propriu consecutive au adus patru puncte în vistieria „șoimilor” pâncotani, însă regretul că remiza s-a obținut în fața codașei Unirea Tărlungeni. Meciul de sâmbăta trecută l-a enervat rău pe Ionuț Popa, care a spus despre elevii săi că și-au bătut joc de meserie după cum au evoluat în repriza secundă.

„La aproape trei luni de la startul campionatului mi-este și mie greu să-mi dau seama care suntem noi cu adevărat. Cei care nu le-au dat nicio șansă celor de la FC Brașov și am jucat bine 45 de minute cu Tărlungeniul, sau cei din repriza a doua a partidei de sâmbăta trecută? Le spun mereu jucătorilor că trebuie să fim consecvenți în evoluții, să jucăm la fel și la 0-0 și la 1-0 și la 3-0, dar nu știu din ce motiv nu înțeleg. Aștept o reacție din partea lor la Baia Mare, vreau să-și demonstreze în primul rând lor că pot mai mult. Nu suntem departe de zona play-off, dar sâmbătă ne jucăm, cred eu, ultima șansa de a rămâne în cărți”, consideră Ionuț Popa.

Moroșenii au fost cei care în tur i-au adus rapid cu picioarele pe pământ pe „alb-negrii”, care veneau după succesul extern de la Tărlungeni. „Nu am avut nicio șansă în acel meci la felul cum am jucat. Problema a fost la noi, nu neapărat Baia Mare era de nebătut. După cum s-a demonstrat în acest campionat, diferența o face de multe ori determinarea jucătorilor, concentrarea lor. Oricum, în opinia mea, Baia Mare e revelația turului. Returul l-a începu rău, mi-ar plăcea să joace și cu noi cum a jucat la Brașov, dar sunt sigur că nu se va întâmpla așa. Trebuie să fim sută la sută responsabili dacă vrem să scoatem ceva sâmbătă. Vom juca la victorie ca de fiecare dată, sper să ne iasă, mai ales că nu am mai luat demult puncte din deplasare”, a adăugat „Mister”, care a recunoscut că va opera și două-trei înlocuiri cu caracter tehnico-tactic în echipa folosită săptămâna trecută contra formațiilor brașovene.

Cum conducerea clubului din Podgorie a achitat baremul de arbitraj restant cu Unirea Tărlungeni, iar foștii jucători care au câștigat memorii la FRF vor fi plătiți cel târziu marți, pâncotanii vor fi programați în „Dealul Florilor”. Delegația „șoimilor” va părăsi vineri Aradul fără suspendatul Issa și – probabil – Cuedan, care a reluat de abia miercuri antrenamentele după câteva zile bune în care a acuzat dureri la spate. Semne de întrebare sunt și în dreptul lui Pascariu, dar mai ales Pirtea, unul dintre juniorii  titulari ai Pâncotei, care aczuă dureri la genunchi și nu s-a pregătit deloc în această săptămână. Fostul utist, Cosmin Farcaș, e pregătit să-și facă debutul ca titular în tricoul „alb-negru”.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 19 Nov. 2015, 15:40 Actualizat: 19 Nov. 2015, 15:42 Seria 2
Pe aceeași temă