Șoimii, încurcați de propriul teren. Ionuț Popa atrage atenția: „Cu determinare putem bate pe oricine, fără ea avem probleme în special acasă”

Marius ANGHEL 18 Sep. 2015, 14:31 Seria 2
Șoimii, încurcați de propriul teren.** Ionuț Popa atrage atenția:

Cel puțin la prima vedere, confruntările de pe teren propriu ale echipei Șoimii Pâncota nu sunt așteptate cu mare drag de Ionuț Popa și elevii săi. Terenul ceva mai mic le dă mari bătăi de cap „șoimilor”, așa că vizita de sâmbătă a Caransebeșului, în etapa a patra a Ligii 2, e considerată de risc maxim.

„Fiindcă jucăm pe cel mai mic gazon din Liga a 2-a, ne va fi greu să ne atingem scopul, cele trei puncte. Ca și echipă gazdă, ne este greu să desfacem apărările adverse, dispuse pe două-trei linii și câteodată suntem prinși descoperiți pe contraatac. De aceea, le spun mereu băieților că doar atitudinea poate face diferența. Cu determinare putem bate pe oricine, fără ea avem probleme în special acasă. Trebuie să ne intre bine asta în cap, dacă nu murim pe teren, riscăm să pățim ca și cu Baia Mare și ar fi păcat după rezultatul muncit de la Mediaș”, a punctat experimentatul tehnician al „alb-negrilor”.

Tot „Mister” mai atrage atenția asupra unui aspect sensibil în Podgorie în ultimele luni de zile. „Le mai cer jucătorilor un mic efort. Știu că sunt apăsați de vechea problemă a restanțelor financiare, dar avem promisiuni din partea Primăriei din Pâncota că situația se va regla în cel mai scurt timp. Nu aș vrea să ajungem în situația în care jucătorii să refuze să se mai antreneze sau să joace din această cauză. Până una alta, trebuie să strângem rândurile, să ne facem treaba, să stăm cu capul sus în fața tuturor, așa cum s-a întâmplat după meciul cu Gaz Metan”, a adăugat Popa.

Față de runda precedentă, la dispoziția staff-ului tehnic revin doar Doda și Fuchs, în timp ce Pascariu și Dragalina rămân pe margine. Din nefericire, pe lista indispobililor a ajuns mai nou și căpitanul Adi Rusu, așa că e foarte posibil să reapară în primul „unsprezece” ivorianul Traore. Cum și Issa e considerat important în angrenajul Pîncotei, atacantul Ousmane nu va avea din nou loc pe foaia de joc, ca și al treilea extracomunitar din lot.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 18 Sep. 2015, 14:31 Seria 2
Pe aceeași temă