Șoimii, cu infirmerie plină înaintea importantului meci de la Satu Mare. Popa: „Am 14 jucători de câmp mari și lați la dispoziție. E greu să scoatem ceva”

Marius ANGHEL 11 Mar. 2016, 12:06 Seria 2
Șoimii, cu infirmerie plină înaintea importantului meci de la Satu Mare.** Popa:

Teoretic, Șoimii Pâncota încă păstrează șanse la ocuparea unui loc în play-off, dar pentru asta e obligată să nu mai facă pași greșiți. Automat, asta înseamnă că sâmbătă, la Satu Mare, în „fieful” unei echipe rănite, dar avide de puncte, „alb-negrii” trebuie să meargă la victorie.

Din păcate pentru ei, pâncotanii nu sunt în postura de a juca în acest moment un meci decisiv. Infirmeria clubului e plină sau cel puțin a „cazat” în ea fotbaliști cu pretenții de titulari. „Despre Pascariu și Marius Ion știam încă de la sfârșitul săptămânii trecute că nu vom putea conta. Nici acum și nici în următoarele două-trei săptămâni. În schimb, nu credeam că avem ghinionul să mai pierdem doi fotbaliști importanți pentru noi. Pavel are tendinită, iar Suciu e bolnav de nu se poate ridica din pat. Fără ei, am 14 jucători de câmp mari și lați la dispoziție, între care cinci juniori. Probabil, voi fi nevoit să schimb până și sistemul de joc. În aceste condiții, e greu să scoatem ceva la Satu Mare, chiar dacă sunt convins că băeiții vor încerca să se agate de ultima lor șansă de a rămâne în cărți pentru play-off”, susține Ionuț Popa.

Când vorbește despre șansele sale într-un rezultat bun sâmbătă după-amiază, „Mister” ia în calcul și factorul adversar. „Pe Olimpia am văzut-o jucând la Mediaș și Mioveni și mi-a lăsat o impresie foarte bună. Aseară (n.r. – miercuri), chiar meritau să câștige, probabil că acum eram suspendat dacă eram antrenorul lor și arbitrii ar fi luat asemenea decizii împotriva echipei mele. În fine, chiar dacă sunt obosiți după cele 90 de minute jucate la intensitate maximă și orele de drum petrecute în autocar la întoarcere, au un lot mare, de 25 de jucători, din care pot alege. Nu ca noi, care suntem numărați etapă de etapă. Cu siguranță, pleacă cu prima șansă în meciul cu noi”, a adăugat experimentatul tehnician.

În fine, Popa se gândește și acum cu nostalgie la punctele pierdute în campania de toamnă cu Reșița, Olimpia și Tărlungeni – acasă și în deplasare, cu Bihorul: „Cu cel puțin 6-7 puncte în plus, acum ne pregăteam deja în play-off. Dacă nu intrăm în primele șase o facem doar datorită acelor 3-4 meciuri pe care le-am tratat superficial în tur”.

„Șoimii”, care în aceste zile și-au încasat și salariile pe luna ianuarie, au plecat astăzi, după antrenamentul de dimineață spre Satu Mare. Se vor caza la hotelul „Aurora”, iar sâmbătă, de la ora 15, vor întâlni team-ul lui Tibi Csik.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 11 Mar. 2016, 12:06 Seria 2
Pe aceeași temă