Gafele au „mâncat-o” pe Pandurii în meciul cu Petrolul. Bogoi: „Am făcut greșeli impardonabile, copilărești”. Ce-l mai supără pe antrenorul gorjenilor

Pandurii a pierdut cu 0-2 meciul de pe teren propriu cu Petrolul, disputat duminică, în etapa a 22-a, prima programată în 2019.

Antrenorul Adrian Bogoi s-a arătat nemulțumit de gafele din defensivă și crede că echipa sa putea obține măcar un rezultat de egalitate, dacă reducea din diferență la faza penalty-ului din minutul 54, tras în transversală de Andrei Blejdea.

Jocul a fost decis, în principal, de gafele tânărului portar Mihai Cotolan, fost junior la Petrolul, în urmă cu doi ani. Acesta a scăpat mingea, la golul lui Sebastian Ghinga, din minutul 35, iar la faza de 2-0 a ieșit greșit pe centrare și Cristian Pușcaș, aflat la debutul în tricoul Petrolului, a majorat avantajul cu o lovitură de cap.

„Am făcut greșeli impardonabile, copilărești, în prima repriză. Și nu mă refer doar la goluri, ci și la alte faze simple. Dacă eram puțin mai atenți, speram măcar până la final într-un rezultat pozitiv. Intram în joc dacă am fi marcat din acel penalty. Avem o echipă și mai tănără decât cea din tur. Trebuie să formăm din nou din mers o echipă, să lucrăm iar la omogenitate. Ne-au plecat câțiva jucători importanți și au venii alții, care nu au jucat nici măcar la Liga 3. Avem mulți copii în lot. Am avut și jucători accidentați, cum e cazul lui George Tudoran, care are o întindere”, a spus Bogoi.

Acesta n-a putut conta nici pe Alexandru Vasilescu, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, în timp ce fundașul central Daniel Ciobanu nu poate juca încă, după operația de apendicită, suferită luna trecută. Atacantul Gabriel Dodoi a revenit la Pandurii accidentat, după periplul de un sezon, de la CFR Cluj și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Totodataă, echipa gorjeană i-a pierdut în aceasta iarnă pe Nicolae Pîrvulescu, plecat la „U” Cluj, Drilon Cenaj (Energeticianul), Phillipe Nsiah (Daco Getica București), Moussa Konate (SCM Gloria Buzău) și Milenko Skoric, ultimul încă fără anagajament după ce a solicitat rezilierea contractului, în speranța că va pleca la Energeticianul, alături de Drilon Cenaj.

În schimb, sub comanda lui Bogoi, au debutat, în partida cu Petrolul, Laurențiu Tudor (ex Metalurgistul Cugir), Robert Bratu (ex FC Hermannstadt), Rareș Cristea (ex U Craiova) și Kery Kim Du Ho (ex Luceafărul Oradea), ultimii trei fiind introduși pe teren după pauză.

Cu 28 de puncte, Pandurii ocupă locul 10 în Liga 2. În etapa a 23-a, echipa de la Târgu Jiu joacă în deplasare, sâmbătă, de la ora 11:00, cu CS Mioveni.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă