Șoc la Vâlcea! CSM Râmnicu Vâlcea și Damila fac schimb de patroni

Marius ANGHEL 23 Jul. 2013, 15:09 Seria 2

Negocierile care durează de mai bine de o lună dintre Cătălin Rufă și Dan Nițu s-au încheiat azi, cei doi patroni vâlceni urmând ca fiecare să devină acționar majoritar la clubul celuilalt! Astfel, fiecare își vede realizat interesul.

Conform planului, Dan Nițu devine acționar majoritar la CSM, în asociere cu Primăria și astfel trupa pregătită de Claudiu Niculescu va juca în Zăvoi, urmând a fi singura reprezentantă a județului. Nițu va prelua însă automat și datoriile lăsate de Rufă la utilități, circa 110 mii euro.

În schimb, Cătălin Rufă preia Damila, unde transferă tot lotul lui Pelici, după care îl mută imediat la Reșița, acolo de unde are promiși 18 miliarde de lei vechi anual, triplu ca la Vâlcea.

Conform proiectului autorităților din Caraș Severin, echipa condusă de Rufă se va numi CSM Metalul Reșița și va juca în eșalonul secund în locul Damilei.

Însoțiți de juriști, Rufă și Nițu au fost azi la Primăria Râmnicului, unde au primit accepul edilului Gigi Matei, totul urmând a intra pentru aprobare în următoarea ședință de Consiliu Local. „Eu i-am spus primarului părerea mea, e bine ca Vâlcea să aibă o singură echipă, care să fie sprijinită de autorități, doar așa se poate face performanță. Nu contează care, CSM, Damila sau Hidro, important e să aibă tot sprijinul, nu să fie două echipe rivale. Vâlcenii trebuie să știe că rămân cu CSM Râmnicu Vâlcea”, a spus Rufă.

Dan Nițu își vede visul cu ochii și va avea echipa în Zăvoi, dar și susținerea autorităților. „Este adevărat, ne-am înțeles, sper să nu mai apară surpize. Eu voi prelua CSM, cu tot cu datoria la utilități. Cred că acum, că ne mutăm în Zăvoi, ne va fi ma ușor să aducem jucători” a confirmat senatorul Dan Nițu.

Articol scris de Adi GEORGESCU
 

Marius ANGHEL 23 Jul. 2013, 15:09 Seria 2
Pe aceeași temă