Smaranda: „Pâncotanii merită felicitări, dar lipsește acea echipă iubită de absolut toți arădenii”

Marius ANGHEL 27 Oct. 2014, 17:58 Seria 2
Smaranda:**

De când Mădălin Smaranda a intrat între buturile lui ACS Poli, echipa timișoreană nu mai ia gol și câștigă meci după meci. Așa s-a întâmplat și la Pâncota, acolo unde goalkeeperul de 27 de ani s-a simțit ciudat să vină pentru un meci cu o divizionară secundă arădeană.

„Pâncotanii merită felicitări că au reușit să promoveze echipa din Liga a 4-a până în eșalonul secund, dar – într-adevăr – lipsește acea echipă iubită de absolut toți arădenii care ar fi trebuit să evolueze cel puțin în Liga a 2-a”, spune fostul „textilist”, referindu-se, bineînțeles, la UTA.

Chiar dacă nu a avut prea mult de lucru sâmbătă dimineață, Smaranda a considerat că: „A fost un meci destul de greu, de mare luptă, pe care l-am câștigat meritat. Față de meciul de luna trecută, ne-am montat mai bine, am abordat mult mai serios partida și nu am mai repetat accidentul din Cupă. Victoria ne dă mare încredere pentru viitor. Ne bucurăm că încetul cu încetul ajungem acolo unde ne este locul și toată lumea din conducere își dorește. Avem toate condițiile de performanță, acum depinde doar de noi să trecem peste Reșița și să rămânem acolo până la final, dacă se poate, Timișoara, ca și Aradul de fapt, merită să fie reprezentate în Liga 1″.

În tribune la Pâncota a luat loc și Dan Țapoș, valorosul antrenor cu portarii al Aradului, care anul trecut i-a devenit parinte spiritual lui Smaranda. „Nașul e întotdeauna alături de mine, mă susține tot timpul. M-a și antrenat atâția ani, e o relație specială între noi. Văd că prezența sa îmi poartă noroc, o să încerc să-l conving să vină și în deplasările mai lungi”, a spus mai în glumă mai în serios timișoreanul.

Înainte de a pleca într-un suflet la soția sa care în aceste zile ar trebui să nască un băiețel, „Smara” s-a întreținut câteva minute cu câțiva fani din galeria UTA-ei, veniți și pentru foștii „textiliști” de la polo la meci. De fapt, aceiași suporteri i-au îmbrățișat și au discutat ca în vremurile bune cu Ovidiu Popescu și George Neagu.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 Oct. 2014, 17:58 Seria 2
Pe aceeași temă