Slătinenii merg cu gânduri mari la Reșița: „Vom încerca să oferim un spectacol fotbalistic de calitate, cum rar mai găsești și în prima ligă”

Marius ANGHEL 16 Apr. 2015, 16:22 Seria 2

FC Olt are șansa, sâmbătă, de la ora 11:00, în cadrul etapei a 3-a a play-off-ului Seriei a II-a a Ligii 2, să se distanțeze de ocupanta locului 3, Metalul Reșița. La egalitate de puncte după desfășurarea primei runde a turneului, cele două echipe din spatele liderului ACS Poli au remizat vinerea trecută, la Satu Mare și Tărlungeni, astfel că în acest weekend au din nou ocazia să se desprindă una de alta. 

În precedentele două întâlniri din acest sezon, FC Olt și Metalul Reșița și-au împărțit punctele în mod egal. În tur, la Slatina, oltenii s-au impus cu un umilitor 4-0, iar în retur bănățenii au câștigat greu cu 3-2 într-un joc în care au beneficiat de trei lovituri de pedeapsă. 

Ionuț Ivan, președintele echipei FC Olt, vrea trei puncte la Reșița, dar și spectacol. „FC Olt își propune să vină cu toate cele trei puncte puse în joc din deplasarea de la Reșița. Considerăm că este un antrenament util înaintea meciului cu Timișoara. Având în vedere că a fost sărbătoarea Sfintelor Paști, sperăm ca băieții să-și revină repede după mini-vacanța pe care au avut-o. Ne bazăm pe tot lotul și vom încerca să oferim un spectacol fotbalistic de calitate, cum rar mai găsești și în prima ligă”, a spus Ionuț Ivan.

Blănaru: „Vrem să luăm toate cele trei puncte, nu contează că se numește Metalul Reșița sau Timișoara”

Despre partida din Valea Domanului a vorbit și Ștefan Blănaru, atacantul slătinenilor care în partida tur, câștigată cu 4-0, marca de trei ori în poarta adversarilor. Acesta crede că o victorie la Reșița nu ar surprinde pe nimeni, având în vedere parcursul foarte bun pe care l-au avut până în prezent.

„Va fi un meci greu pentru că suntem la egalitate de puncte. Mergem să câștigăm, să scoatem un rezultat pozitiv și să ne consolidăm poziția secundă. Am avut un parcurs bun până acum și cred că o victorie nu ar surprinde pe nimeni. În urma rezultatelor înregistrate, adversarii își iau măsuri de precauție. Reșița este o echipă bună, însă ne putem impune. Nu este neapărat o revanșă după înfrângerea din ultimul meci cu ei. Noi oriunde mergem vrem să luăm toate cele trei puncte, nu contează că se numește Metalul Reșița sau Timișoara. Acest joc este unul de șase puncte, dacă reușim să câștigăm. Am reușit să marchez de trei ori împotriva lor în partida din tur și, dacă o să joc, sper să punctez din nou. Dacă nu, sper ca cei care intră să marcheze și să le luăm cele trei puncte”, a precizat, pentru Gazeta nouă, Ștefan Blănaru.

Marius ANGHEL 16 Apr. 2015, 16:22 Seria 2
Pe aceeași temă