Pustai, îngrijorat după ce Dunărea a pierdut și al treilea meci în acest sezon. „Multe lucruri mai avem de pus la punct”. Golul cu Petrolul, „o palidă consolare”

Marius ANGHEL 20 Aug. 2019, 20:33 Campionat
Pustai, îngrijorat după ce Dunărea a pierdut și al treilea meci în acest sezon.**

Dunărea Călărași are un început slab de campionat la revenirea în Liga 2, după trei etape neavând niciun punct și abia marcând un gol. 0-3 cu UTA, 0-1 cu Farul și 1-3 cu Petrolul au fost rezultatele obținute de fosta prim-divizionară, iar Cristian Pustai e îngrijorat. Dunărea își propunea promovarea, însă, în ciuda transferurilor sonore făcute în această vară, e surpriza negativă a primelor etape.

„Nu cred că pot spune că ne mai consolează ceva după înfrângere. Rămâne tot timpul rezultatul și poziția în clasament. Ne îngrijorează. Știam. Am început greu, am crezut că o să fie un pic mai bine. Din păcate, și cu Petrolul am primit foarte ușor primul gol, apoi golul doi a venit dintr-o execuție bună. Știam că dacă au lovituri în preajma careului sunt toate periculoase. Nu am reușit să înscriem la ocaziile pe care le-am avut în finalul primei reprize. Apoi, iarăși, am primit golul trei și cred că meciul a fost cam încheiat. Am dat un gol, dar e o palidă consolare, ca să zicem așa”, a spus Cristian Pustai, la microfonul DigiSport, la finalul partidei cu Petrolul.

Sergiu Arnăutu (14, 30) și Alexandru Zaharia (56) au înscris la Călărași pentru Petrolul, în timp ce pentru Dunărea a redus din diferență Ciprian Gliga (89).

Pentru Dunărea urmează un nou meci greu, cu nou-promovata Csikszereda, care pe teren propriu, la Miercurea Ciuc, a câștigat clar meciul cu Metaloglobus (3-0), în ciuda faptului că în deplasare a pierdut atât cu SCM Gloria Buzău (0-1), cât și cu UTA (0-3).

Pustai încă e în perioada în care își descoperă jucătorii. „Multe lucruri mai avem de pus la punct. Mai avem nevoie în zona centrală de un transfer (n.r. – se referă la Radu Crișan, care a semnat luni). Jucătorii care aleargă, se zbat și care își doresc să joace în Liga a 2-a, pentru că e un campionat diferit de Liga 1, nu mai joacă numele, și vom vedea ce schimbări vom face, pentru meciul de la Csikszereda”, a mai spus antrenorul Dunării Călărași.

Dunărea ocupă locul 18 în Liga 2 după trei etape, cu zero puncte și 1-7 golaveraj. Etapa următoare joacă în deplasare la Miercurea Ciuc, sâmbătă, de la ora 11:00, cu FK Csikszereda.

Marius ANGHEL 20 Aug. 2019, 20:33 Campionat
Pe aceeași temă