Slătineni vor să răpună Damila: „E o oportunitate de a ne arăta adevărata valoare”

Marius ANGHEL 10 May. 2013, 16:24 Seria 2
Slătineni vor să răpună Damila:**

Intrată în cursa pentru promovare, Damila Măciuca va face tot posibilul să obțină puncte în confruntarea cu ALRO. Slătinenii au mare nevoie de victorie, dată fiind situația din clasament. Mai mult, jucătorii echipei slătinene sunt nevoiți să spele rușinea după eșecul drastic suferit în runda precedentă.

ALRO primește, în runda actuală, vizita echipei antrenate de slătineanul Claudiu Niculescu, Damila Măciuca. Oaspeții vin după o victorie prețioasă înregistrată cu Corona Brașov, pe teren propriu, în urma căreia au urcat pe podium, la doar trei puncte de locurile promovabile. Mai mult sunt avantajați de numărul de meciuri susținute față de celelalte formații angrenate în lupta pentru promovare, având un joc mai puțin disputat. Prin urmare, echipa vâlceană va face tot posibilul să obțină puncte pe Stadionul 1 Mai pentru a rămâne în cursa pentru Liga I. Slătinenii au datoria de a face uitat eșecul suferit în runda precedentă, dar mai ales de a obține cele trei puncte, situația din clasament fiind extrem de dificilă. Oficialii ultimei clasate sunt încrezători că echipa are puterea de a obține un rezultat bun.

„Avem parte de o confruntare cu încă o echipă cu șanse reale la promovare. O oportunitate de a ne arăta adevărata valoare, care nu este aceeași cu locul ocupat în clasament. Damila este o echipă bună, pe care o respectăm și care a avut rezultate peste așteptări. Cred în forța echipei noastre și sper ca la finalul partidei să fim cei care se bucură”, a declarat președintele celor de la ALRO, Ionuț Ivan.

Bancu: „Va fi un meci foarte greu”

Jucătorul de bandă stânga al celor de la ALRO, Nicușor Bancu, este conștient că meciul cu Damila Măciuca va fi aprig disputat.

Autorul unicului gol al slătinenilor, în deplasarea de la Brașov, încheiată cu o înfrângere dură, speră într-un joc bun care să le aducă prima victorie a returului.

„Va fi un meci foarte greu pentru noi, vor veni după puncte, sunt acolo în grafic la promovare, noi suntem pe ultimul loc, avem mare nevoie de victorie. Încercăm să ne luăm revanșa față de toată lumea, să prestăm un joc bun, care să ne aducă victoria. I-am urmărit cu Brașovul, au avut o posesie mai bună, dar nu au avut ocazii foarte mari, însă niciun joc nu seamănă cu altul. Eu încerc la fiecare meci să joc cât mai bine, dacă reușesc să marchez, este cu atât mai bine, important este ca echipa să câștige”, a declarat tânărul jucător de bandă.

Meciul se va disputa, duminică, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”. Întâlnirea va fi transmisă, în direct, de postul de televiziune Dolce Sport 2.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 10 May. 2013, 16:24 Seria 2
Pe aceeași temă