Sin vrea să bată Oltul de ziua lui!

Marius ANGHEL 24 Oct. 2013, 15:29 Seria 2
Sin** vrea să bată Oltul de ziua lui!

Pe 26 octombrie, la meciul cu FC Olt, jucătorul CS Universitatea, Andrei Sin împlinește 22 de ani și, evident, își dorește cadou de ziua sa și o victorie contra echipei slătinene, conform declarației pe site-ului oficial al clubului din Bănie.

„Va fi o partidă grea, evoluăm împotriva unei echipe bune a ligii a doua, cu jucători experimentați, dar în orice meci pe Oblemenco trebuie să învingem. Pentru mine e un joc deosebit, pentru că împlinesc 22 de ani și sper ca victoria să fie cadoul. Este prima oară când aș putea juca de ziua mea. Nu e neapărat important să marchez, ci să ajut echipa și în faza defensivă, și în cea ofensivă”, a spus Sin.

În etapa precedentă, pe terenul celor de la Minerul Motru, Sin nu a fost utilizat. „Mister așa a considerat că trebuie să alcătuiască echipa în deplasare, a făcut foarte bine, a câștigat. Eu trebuie să mă pregătesc foarte bine, și atunci când mi se va da oportunitatea să joc”.

În schimb, a fost providențial în ultimele două partide pe „Ion Oblemenco”, cu Olimpia Satu Mare și UTA, fiind implicat în ambele faze în care Ferfelea a marcat. „Îi știu pe Ferfelea și Curelea de la Sportul. Când ei jucau, am fost copil de mingi, în perioada Dan Petrescu. Atunci le dădeam mingile de pe margine, acum am ajuns să le pasez”.

Chiar dacă a excelat în jocurile cu Satu Mare și UTA, Andrei Sin nu va uita vreodată partida cu Gloria Bistrița: „Eu am venit de la Delta Tulcea, unde jucam cu 1.000 de oameni în tribune. Când am văzut 12.000 de suporteri cu Bistrița m-am simțit fotbalist. Nu mai jucasem niciodată cu atâția oameni în spate. Din păcate nu am reușit să câștigăm, asta a fost dezamăgirea mea, pentru că am avut meciul în mână. Te motivează când vezi atâția oameni în tribună”.

Articol scris de Cosmin STAICU

Marius ANGHEL 24 Oct. 2013, 15:29 Seria 2
Pe aceeași temă