Siminic: „Cu Reșița nu luăm în calcul alt rezultat în afara victoriei”

Marius ANGHEL 02 Oct. 2013, 12:33 Seria 2
Siminic:**

Fundașul stânga al celor de la FC Olt Slatina, Gabriel Siminic, ia în calcul doar victoria în meciul cu Metalul Reșița. Jucătorul defensiv este de părere că pentru a-și apropia cele trei puncte este nevoie de mai multă atenție în joc.

Titular în meciul cu FC Universitatea Craiova, Gabriel Siminic consideră că echipa are puterea să depășească cele două rezultate negative. Slătinenii speră să bifeze prima victorie pe teren propriu, în meciul cu Metalul Reșița (fosta CSM Râmnicu Vâlcea). Adversara grupării pregătite de Dan Oprescu are un moral bun după ultimele două victorii înregistrate cu CS U. Craiova și Minerul Motru.

„După un început bun, au venit două înfrângeri destul de dureroase. În meciul cu Craiova, după cum se știe, jocul s-a rupt după primirea primului gol. În meciul cu Metalul Reșița nu luăm în calcul alt rezultat în afara victoriei, sperăm să prindem o zi bună”, a declarat jucătorul de bandă stânga al celor de la FC Olt Slatina, Gabriel Siminic.

„Întâlnim o echipă bună”

Fundașul stânga al celor de la FC Olt Slatina, Gabriel Siminic, susține că niciun meci nu este ușor, având în vedere seria foarte echilibrată: „Va fi un meci dificil, la fel ca toate celelalte, întâlnim o echipă bună, omogenă, care joacă în aceeași formulă de doi, trei ani, dar important este jocul nostru. Dacă ne facem treaba și vom fi mult mai atenți vom scoate puncte și rezultate bune. Nu are rost să privim înapoi pentru că nu ai ce să mai întorci”.

 FC Olt Slatina se află la trei puncte de Metalul Reșița, echipă situată pe locul cinci în clasamentul seriei. Meciul se va disputa, sâmbătă, pe Stadionul „1 Mai”, cu începere de la ora 11.00.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 02 Oct. 2013, 12:33 Seria 2
Pe aceeași temă