Vizita Reșiței în Podgorie se cuantifică prin „trei puncte pentru îndeplinirea obiectivului” pentru Șoimii. Arădenii vor să scape de emoțiile retrogradării

Marius ANGHEL 26 May. 2016, 15:24 Seria 2
Vizita Reșiței în Podgorie se cuantifică prin

Mai sunt 180 de minute până la finele campionatului, o nimica toată pentru pâncotanul Gabriel Siminic, care e integralistul sezonului în Liga a 2-a. 3060 de minute s-a aflat pe gazon fundașul stânga al echipei Șoimii Pâncota, care anunțat titular și sâmbătă, contra Reșiței.

„E un meci de trei puncte, așa cum au fost și celelelate. Poate, e puțin mai important fiindcă în cazul în care nu câștigi nu mai ai șansa să recuperezi pe drum punctele. Nu ne gândim decât la victorie, fără a ține cont de adversar. Ne ștergem din cap faptul că Reșița e pe ultimul loc, o tratăm cu maximă seriozitate. Singurii ce ne pot încurca suntem chiar noi. De multe ori în acest sezon, atitudinea a făcut diferența, căci, altfel, echipele au fost cam de același nivel din punct de vedere valoric”, spune fotbalistul care în cariera sa a purtat atât tricoul celor de la Poli, cât și pe cel al UTA-ei.

Siminic consideră că Pâncota încă are șanse să se salveze direct de la retrogradare. „Cu două victorii în aceste ultime două etape putem lua vacanță încă de la finalul săptămânii viitoare. Dar, dacă va trebui să mergem la baraj nu e nicio problemă. Important este să ne îndeplinim obiectivul, iar punctele puse în joc sâmbătă sunt foarte importante în acest sens. Orice alte calcule nu își au rostul fără o victorie în fața Reșiței”, a adăugat „șoimul”.

„Alb-negrii” au câștigat ambele deplasări în Valea Domanului, dar în partida de acasă, din sezonul regulat, a trebui să se mulțumească cu o remiză. „S-au schimbat multe de la acel meci din toamnă. Reșița nu mai are același lot, s-a schimbat și antrenorul, ca să nu mai vorbesc despre motivație, ce este clar de partea noastră”, a adăugat Siminic.

Pascariu e scos din circuit pentru acest sezon din pricina unei accidentări la tendon, în timp ce Daniel Dan e în revenire după lovitura primită la gleznă la unul dintre antrenamente și  s-ar putea să prindă doar banca sâmbătă.

Meciul Șoimii Pâncota – Metalul Reșița se desfășoară sâmbătă, 28 mai, de la ora 11:00.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 26 May. 2016, 15:24 Seria 2
Pe aceeași temă