„E greu să obții rezultatul maxim când arbitrii îți scot mingea din poartă”. Siminic ar fi vrut cadou de ziua sa o victorie cu Olimpia

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 14 Mar. 2016, 13:36 Actualizat: 14 Mar. 2016, 13:37 Campionat
„E greu să obții rezultatul maxim când arbitrii îți scot mingea din poartă”.  Siminic ar fi vrut cadou de ziua sa o victorie cu Olimpia

Singurul fotbalist din seria de Vest a ligii secunde care a bifat toate minutele în acest sezon a schimbat prefixul vineri, în preziua importantei confruntări de la Satu Mare. Președintele Pavel Piroș l-a cadorisit cu un tort pe Gabriel Siminic, iar colegii și antrenorul au ciucnit un pahar în cinstea sa la hotelul „Aurora”.

„Le mulțumesc tuturor, cel mai frumos cadou ar fi fost o victorie cu Olimpia. Și, din punctul meu de vedere, ar fi trebuit s-o obținem la cum am evoluat. Am legat destul de bine jocul, ne-am creat destule ocazii, mai clare decât ale gazdelor și mai și marcat două goluri. Din păcate, arbitrii ne-au scos mingea din poartă, iar când se întâmplă astfel de lucruri e greu să obții rezultatul maxim”, consideră pâncotanul.

Totuși, experimentatul fundaș stânga consideră că încă nu s-a pierdut orice șansă la un loc în primele șase formații. „Personal, nu fac calcule, nu știu exact ce program are fiecare echipă din zona noastră până la final, dar, din câte am înțeles, încă depindem de noi. Dacă scoatem 10-12 puncte din cele patru partide rămase de disputat, încă putem ajunge în play-off. Totul e să avem încredere în noi, să jucăm ca și până acum și să luăm fiecare meci în parte. Partida cu Chindia devine foarte importantă pentru noi, mai ales că e prima pe teren propriu din acest an”, a adăugat fotbalistul de 30 de ani.

Acesta nu vrea să facă un titlu de glorie din faptul că a prins în teren toate minutele oficiale ale stagiunii 2015-2016. „Nu mi-e deloc ușor, numai eu știu ce dureri simt mai ales de câteva săptămâni la spate și inghinali. Dar, trag de mine, iar de câte ori va avea nevoie antrenorul de mine, sper să-mi fac datoria cât mai bine”, a închieat fotbalistul care în cariera sa a evoluat la ambele mari rivale din Vestul țării.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 14 Mar. 2016, 13:36 Actualizat: 14 Mar. 2016, 13:37 Campionat
Pe aceeași temă