Și Neagu îl contrează pe Marțian: „De ce nu a investit când UTA era amenințată cu neprogramarea?”

Marius ANGHEL 23 Dec. 2013, 19:05 Seria 2
Și Neagu îl contrează pe Marțian:**

Așa-zisul drept la replică al lui Adrian Marțian publicat de liga2.ro a trezit indignarea celor pe care pseudo-patronul „Bătrânei Doamne” i-a acuzat de împingerea clubului pe marginea prăpastiei. Eugen Trică și Adrian Zaluschi au luat deja atitudine, însă cel care a pune cu adevărat punctul pe i este căpitanul „alb-roșiilor”.

„Nu vreau să am conflicte cu nimeni, dar văd că unii oameni și-au creat propriul război. Cum poți oare să acuzi niște oameni care prin faptele lor au ținut UTA în viață? Vreau ca omul care ne arată acum cu degetul să știe că în cazul în care baremurile de arbitraj nu erau achitate la timp el nu mai avea unde sa investească și asta pentru că, se știe, la două neprogramări, ești exclus din competiție. Apoi, aș vrea să știe că jucătorii de care el trebuia să aibă grijă erau dați afară din hotelul AS dacă nu se achita cazarea lor. Fotbaliștii UTA-ei nu aveau ce mânca, nu aveau vitamine și altele, dacă noi, Bogdan Apostu, Eugen Trică și George Neagu, nu alergam după bani și dacă suporterii și oamenii cu suflet nu ne ajutau. Oare unde era el atunci? De ce nu a investit atunci?”, sună întrebarea retorică a lui Neagu.

Același fotbalist susține că dejeanul joacă la cacialma în aceste zile în care dă vina pe Eugen Trică, respectiv pe faptul că acesta nu a acceptat demiterea. „Și-a găsit în războiul cu Mister o scuză fiabilă, dar nu credibilă, pentru a nu veni cu bani la Arad. Ce l-a oprit să-l demită pe Trică? O clauză? Sau banii? Mai sunt multe de spus, dar prefer să tac pentru că nu vreau sa stric Sărbătorile nimănui, deși unii au ținut să strice Sărbătorile jucătorilor de la UTA”, a adăugat Neagu.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 23 Dec. 2013, 19:05 Seria 2
Pe aceeași temă