Și FC Olt vrea victoria cu UTA: „Încercăm să scoatem maximum”

12 Apr. 2012, 12:04 Seria 2
Și FC Olt vrea victoria cu UTA:**

Jucător ce a îmbrăcat tricoul celor de la UTA Arad, mijlocașul grupării FC Olt Slatina, Norbert Polgar, se așteaptă la un meci disputat pe stadionul „Francisc Neumann”. Titular în tabăra pregătită de Dan Oprescu, Polgar așteaptă cu interes duelul împotriva fostei sale echipe.

Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Norbert Polgar, este încrezător în obținerea unui rezultat pozitiv pe terenul celor de la UTA Arad. Jucător crescut în curtea grupării arădene, de care s-a despărțit în urmă cu doi ani, alegând să evolueze la o echipă dintr-o ligă inferioară din Germania, Norbert Polgar a semnat în iarnă cu FC Olt Slatina, iar în scurt timp a reușit să-și câștige un loc în unsprezecele conceput de Dan Oprescu.

„Pentru fiecare dintre noi trebuie să fie o mobilizare în plus, dar într-adevăr pentru mine este un meci special. Se poate spune că ar putea fi un avantaj faptul că îi cunoaștem bine, cel puțin eu îi știu destul de bine pe băieți, acum rămâne de văzut dacă acest lucru ne va avantaja”, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Norbert Polgar.

„Statistic, avem șansa a doua”

Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Norbert Polgar, consideră că există favorite doar pe hârtie, iar meciul poate fi deschis oricărui rezultat. Arădeanul se așteaptă la o partidă dificilă, aprig disputată, însă este încrezător că pot fi obținute puncte.

„Ne așteptăm la un meci foarte greu, ei vin după o înfrângere, noi avem nevoie de puncte, va fi un meci care pe care. Abordăm meciul la victorie, încercăm să scoatem maximum, rămâne să vedem ce vom putea reuși. Din punct de vedere statistic, plecăm cu șansa a doua, dar meciul începe de la 0-0. Pentru noi orice punct contează, chiar și o remiză ar putea reprezenta un rezultat bun”, a mai precizat jucătorul grupării FC Olt Slatina.

FC Olt Slatina se află sub linia ce delimitează zona retrogradării, având 17 puncte acumulate, tot atâtea cât prima aflată deasupra liniei, Juventus București.

Sursa: Gazeta Nouă
Foto: Alexandru VÎRTOSU (Gazeta de Sud)

12 Apr. 2012, 12:04 Seria 2
Pe aceeași temă