Sezon compromis pentru Alin Mihai. Golgheterul Pâncotei se operează abia în martie

Marius ANGHEL 14 Feb. 2015, 15:07 Seria 2
Sezon compromis pentru Alin Mihai.** Golgheterul Pâncotei se operează abia în martie

Cel mai eficient fotbalist al divizionarei secunde arădene are un an de coșmar. După amicalul cu Millenium Giarmata din urmă cu două săptămâni, încheiat pe margine în agonie, Alin Mihai a aflat că are ruptură de ligamente colaterale și menisc la genunchiul drept și că va rata tot restul sezonului. Speranțele sale erau, totuși, pentru o revenire în forță în debutul campionatului viitor, însă după ultimele recomandări ale ortopedului de abia toamna lui 2015 îl va prinde din nou pe gazon.

„Am fost ieri la medicul Prejbeanu la Timișoara și am fost programat la operație de abia pe 10 martie. Eu îmi doream să o fac mai repede, dar, din păcate, mi-a transmis că trebuie să treacă între 4 și 6 săptămâni de la momentul accidentări. Acum fac kinetoteraopie, să mi se dezumfle mai repede genunchiul, însă vestea și mai proastă este că mai repede de luna septembrie nu ar trebui să joc din nou. Sigur, aș putea grăbi momentul revenirii, însă cu riscuri destul de mari”, a mărturisit fotbalistul care în acest an va împlini rotunda vârstă de 30 de ani.

Cu patru goluri reușite în prima parte a stagiunii, Mihai este golgheterul echipei lui Cuedan, însă viitorul său în „alb-negru” e incert. Contractul îi expiră la vară, iar în noua conjunctură, cu grava accidentare la genunchi, nimeni nu i-a propus o prelungire a înțelegerii. „Am deja 5-6 sezoane la Pâncota, cu cele petrecute mai demult în Liga a IV-a. Am pus mult suflet la această echipă, dacă aș primi măcar un sfert înapoi aș fi foarte mulțumit. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, dacă proiectul continuă și sunt dorit mai departe la echipă aș rămâne. Dacă nu, sunt sigur că-mi voi găsi un alt angajament, nu mi-am spus ultimul cuvânt în fotbal”, a adăugat atacantul.

La primăvară, „șoimii” vor conta pe fostul „pandur”, Albert Voinea, în ofensivă. „Îi doresc multă baftă, sper să pună umărul la salvarea echipei de la retrogradare. Aș vrea să fie el golgheter la finalul campionatului și să ne bucurăm cu toții de îndeplinirea obiectivului”, a încheiat Alin Mihai, care – însă – pariază și pe celălalt atacant din lot, tânărul Alex Sălăjan.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 14 Feb. 2015, 15:07 Seria 2
Pe aceeași temă