Succes important la Buzău, dar și veste proastă pentru ASU Poli. Alin Manea s-a accidentat grav

Marius ANGHEL 06 Nov. 2019, 18:39 Campionat
Succes important la Buzău, dar și veste proastă pentru ASU Poli.** Alin Manea s-a accidentat grav

ASU Poli a luat toate punctele din meciul de la Buzău, restanța cu SCM Gloria (scor 1-0) din etapa a 11-a a Ligii 2, însă s-a întors acasă cu o pierdere importantă. Mijlocașul Alin Manea s-a accidentat grav și nu va mai juca în acest an.

În meciul desfășurat marți la Buzău, câștigat cu 1-0 de timișoreni, după golul marcat de Ioan Mera în minutul 49, antrenorul Politehnicii, Antonio Foale, a fost nevoit să schimbe încă din minutul 8, după ce Alin Manea s-a accidentat. În locul său l-a introdus pe Adrian Ungureanu.

Verdictul primit de Alin Manea în urma consultației medicale a fost unul dur: fractură de antebraț. Mijlocașul originar chiar din Buzău are nevoie de operație și va reveni pe teren abia la anul.

„Alin Manea s-a accidentat grav în minutul 8 al partidei de la Buzău. În urma efectuării investigațiilor medicale de rigoare s-a constat că mijlocașul nostru și-a fracturat antebrațul și urmează să fie operat la Timișoara.

Suntem alături de tine și fii tare, Alin!”, a anunțat ASU Poli.

Alin Manea a evoluat pentru ASU Poli în acest sezon în 12 meciuri, în opt ca titular, și a înscris două goluri, cu Pandurii (3-0) și Viitorul Pandurii (4-1).

Marius ANGHEL 06 Nov. 2019, 18:39 Campionat
Pe aceeași temă