Severinul, obligat la victorie

20 Apr. 2012, 14:52 Seria 2
Severinul,** obligat la victorie

Echipa severineană are de luat și o revanșă după umilința din partida-tur, când a fost surclasată cu 3-0 pe „Municipal”, de Unirea Alba Iulia. Între timp, Gaz Metan a schimbat antrenorul, iar Marian Bondrea speră să aducă prima victorie din deplasare a returului, după 0-1 la Bihor și 0-0 la FC Olt.

„Noi am vrea să câștigăm toate meciurile, dar seria e foarte echilibrată. Unirea Alba Iulia face parte din grupul echipelor fruntașe, cu experiență, cu omogenitate a lotului, joacă de mai mult timp împreună. Noi suntem un grup care de-abia ne-am constituit, jucătorii se cunosc de un an, alții de câteva luni. Nici gradul de pregătire nu e uniform. Unei echipe îi trebuie timp. E dificil, dar cu siguranță nu vom merge la Alba Iulia să facem act de prezență. Avem ceva probleme de lot, dar cei care joacă trebuie să-și justifice locul. Cu Poli s-a simțit absența lui Vancea, un jucător util în fața porții adverse, care își creează ocazii, un oportunist.”, a spus Bondrea.

Acesta nu va putea conta pe căpitanul Milan Mitic, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Nici Unirea nu traversează o perioadă prea bună, în ultimele patru etape obținând doar două puncte.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

20 Apr. 2012, 14:52 Seria 2
Pe aceeași temă