Șfaițer lansează o ipoteză șocantă: „Tulcea dacă avea infrastructură ar fi putut promova în Liga I, neavând condițiile necesare a promovat Severinul”

01 Jul. 2012, 23:00 Liga 2
Șfaițer lansează o ipoteză șocantă:**

Președintele clubului FC Botoșani și totodată reprezentantul cluburilor din seria I a ligii secunde în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, Cornel Șfaițer, susține că s-au înăsprit condițiile pentru liga I. Practic, fără nocturnă și teren încălzit nu se poate promova.

„Iașiul nu va putea juca în prima etapă acasă pentru că nu au terenul încălzit. Este o echipă cu tradiție, cu infrastructură destul de bună dar care nu va putea juca în prima etapă pe teren propriu. Noi avem foarte multe de pus la punct. Încălzirea terenului, nocturna, peluza. Aceeași problemă a fost și la Tulcea. Dacă ei aveau infrastructura, ar fi putut promova în liga I. Neavând condițiile necesare a promovat Severinul. Când vrei cu adevărat se pot realiza investițiile necesare. Cei de la Tg. Mureș au reușit în 90 de zile”, a spus Cornel Șfaițer pentru Bt online.

01 Jul. 2012, 23:00 Liga 2
Pe aceeași temă