Severinenii vor să joace pe 8 noiembrie cu Gloria

05 Oct. 2011, 12:46 Seria 2
Severinenii** vor să joace pe 8 noiembrie cu Gloria

Deși FRF a reprogramat partida Gloria Bistrița – Gaz Metan Severin pentru data de 18 octombrie, oficialii de la malul Dunării vor ca meciul să se dispute luna viitoare.

Echipa severineană ar fi trebuit să joace sâmbătă la Bistrița, dar Gloria a solicitat reprogramarea meciului, deoarece fundașul Ionuț Peteleu și mijlocașul Paul Anton au fost convocați de selecționerul Emil Săndoi la echipa națională de tineret. Reprezentanții echipei severinene nu contestă decizia amânării meciului, dar nu sunt de acord cu data la care FRF a reprogramat jocului.

„Noi am făcut cerere ca meciul să se dispute pe 8 noiembrie, nu pe 18 octombrie. Sperăm ca FRF să ne înțeleagă, pentru că e foarte greu să jucăm din trei în trei zile, cum s-a întâmplat luna trecută. Gloria Bistrița nu mai are meci în Cupa României, unde noi jucăm pe 25 octombrie, în optimi”, a motivat președintele Răzvan Lupu.

Și meciul Gaz Metan – FC Bihor, contând pentru etapa a III-a, fusese amânat la cererea adversarilor, care aveau doi jucători convocați la naționala de tineret.

Revenită după un program aglomerat, echipa severineană nu și-a planificat vreun amical pentru sfârșitul acestei săptămâni.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

05 Oct. 2011, 12:46 Seria 2
Pe aceeași temă