Severinenii caută victoria la Arad

13 Oct. 2011, 21:55 Seria 2
Severinenii** caută victoria la Arad

Echipa severineană susține astăzi, de la ora 18,00, prima din cele două deplasări consecutive pe care le are de disputat în Ardeal. După meciul de la Arad, Gaz Metan Severin nu va reveni la malul Dunării, ci va pleca la Târgu Mureș, unde va continua pregătirea și va stabili strategia pentru restanța cu Gloria Bistrița, programată marți.

Fără victorie în ultimele trei partide din campionat, Gaz Metan Severin speră să câștige la Arad. Cu UTA, antrenorul Cosmin Bodea își va putea conduce echipa de pe bancă, după ce a dat indicații din tribune cu Poli Timișoara (1-2) și Unirea Alba Iulia (0-3).

„Ne așteaptă un meci greu cu UTA, dar mergem la Arad să recuperăm punctele pierdute. Vreau să facem un joc bun și să obținem un rezultat pozitiv. Sper să nu mai repetăm greșelile de la jocul precedent. Eșecul cu Alba Iulia a fost ca un duș rece pentru noi, după un început bun de campionat. Ne așteaptă două deplasări dificile, din care sper să scoatem cât mai mult posibil. E bine că nu mai avem mulți indisponibili, cum s-a întâmplat la meciurile precedente”, a spus Bodea.

Acesta va putea conta la Arad și pe Milan Mitic, Patrian Trifu și Viorel Șaim, jucători care n-au evoluat cu Unirea Alba Iulia, în timp ce Bozidar Cosic mai are o etapă de suspendare, din cele trei primite pentru cartonașul roșu văzut în șaisprezecimile Cupei României. Tot în partida cu CS Mioveni, Bodea fusese eliminat pentru proteste.

În actualul campionat, arădenii n-au câștigat niciun meci pe propriul teren și au înregistrat trei remize în ultimele patru etape.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

13 Oct. 2011, 21:55 Seria 2
Pe aceeași temă