Selymeș a preluat Voința: „Obiectivul meu e să promovăm. Nu am venit să stau aici în Liga 2”! Noul patron are sprijinul primarului

Marius ANGHEL 22 Oct. 2012, 21:10 Seria 2
Selymeș a preluat Voința:

Voința Sibiu rămâne deocamdată în Liga 2 după ce Tibor Selymeș a fost numit antrenor principal al echipei, iar Mihai Joița va prelua clubul sibian. Impresarul va bate palma cu Hămbășan după ce vineri primarul Iohannis l-a asigurat că primăria va sprijini echipa.

Așa cum se anunțase încă de dimineață, Tibor Selymeș a venit la antrenamentul Voinței de la ora 17.00 pentru a informa jucătorii că el și Cezar Zamfir vor face cuplu ca tehnicieni prinicipali ai echipei. Totul se întâmplă datorită faptului că impresarul Mihai Joița a ajuns la un accord de principiul cu președintele Voinței, Ioan Hămbășan, iar acum va fi făcut un audit la club pentru a se ști exact în ce condiții se va prelua echipa.

Joița a discutat vineri cu primarul Iohannis și a primit asigurări că echipa va fi susținută pe plan local. „A fost o întâlnire cu domnul primar Klaus Iohannis. Dânsul a zis că ne susține. Deocamdată am discutat cu el și avem susținerea dânsului și cred eu că lucrul acesta este extrem de important. Rămâne acum ca domnul Joița să se înțeleagă cu domnul Hămbășan”, a spus luni Tibor Selymeș.

Audit la club

Mihai Joița și noul staff al echipei vor face un audit la club pentru a se vedea exact ce datorii sunt la echipa. Din acest motiv de jucători se va ocupa cel puțin în această săptămână secundul Cezar Zamfir. „Deocamdată am venit să reluăm treaba pentru că am înțeles că echipa nu s-a antrenat de o săptămână. Am venit cu Cezar Zamfir. Vom face auditul ca să vedem cum sunt datoriile și ce e prin jurul clubului și după aceea dacă totul e Ok, se va prelua clubul. Nu pot să vorbesc în numele finanțatorului. Eu vorbesc în numele meu”, a mai spus Selymeș.

Selymeș atacă promovarea în Liga I

Selymeș a vorbit pe scurt despre obiectivul său și așteptările pe care le are de la Voința Sibiu. „Sper să fim noi eroi ai Sibiului. Sibiul e un oraș potent, frumos și la meciuri am văzut în Liga I că veneau și 10.000 de spectatori. Sunt echipe în prima ligă ce au 300 – 400 de suporteri. Pe mine mă interesează jucătorii și să revină echipa în prima ligă. Am văzut jucătorii, m-am informat. Sper ca negocierile să ajungă acolo unde trebuie. Totuși în primul rând vreau să facem o echipă și apoi vom vorbi oficial de obiectiv. Obiectivul meu e să promovăm. Nu am venit să stau aici în Liga 2. Vedem ce aici. Facem și testări. Normal că o să aducem și jucători. Condiții sunt, dar trebuie îmbunătățite” a mai spus acesta.

Articol scris de Dragoș POPESCU

Marius ANGHEL 22 Oct. 2012, 21:10 Seria 2
Pe aceeași temă