Șeful ISU Cluj, confirmă: „Cluj Arena este un stadion sigur! Și-au rezolvat problemele”. „U” Cluj era pregătită să joace pe alt stadion

Marius ANGHEL 10 Nov. 2015, 16:25 Seria 2
Șeful ISU Cluj, confirmă:
  • Administratorii Cluj Arena au rezolvat problemele pentru care până acum nu au avut autorizație ISU.
  • Astăzi a avut loc inspecția finală a celor de la ISU, în urma căreia stadionul din Cluj a primit dreptul de a organiza orice fel de evenimente.
  • În cazul în care nu se rezolvau problemele, meciul cu „U” Cluj – Chindia Târgoviște, de sâmbătă, ar fi fost programat pe stadionul Clujana.

 

Spectatorii clujeni pot sta liniștiți. Cluj Arena nu va fi închis la solicitarea ISU, administratorii arenei rezolvând problemele semnalate de ispectori și pentru care nu a primit până acum autorizație. „Este o trapă de desfumare pe scările de acces, care nu funcționează, la una din tribune, este o pompă care nu funcționează, o centrală de semnalizare în caz de incendiu, cu probleme și mai există o problemă cu tubulatura, care nu a fost efectuată conform proiectului”, erau neregulile semnalate săptămâna trecută de Ion Moldovan, șeful ISU Cluj.

Între timp, aceste probleme au fost remediate, iar inspecția de astăzi a dat OK-ul pentru ca stadionul să primească autorizația ISU. „În câteva momente voi semna autorizația. Acum au venit colegii mei, care au efectuat inspecția și se lucrează la acte. Pe Cluj Arena se pot desfășura orice fel de evenimente. S-au remediat, începând de vineri și până astăzi, toate problemele. Cluj Are este un stadion sigur”, a spus Ion Moldovan.

Clujenii se pregătiseră și în cazul în care nu primeau la timp autorizația. Pe site-ul frf-cca.ro, la locul de disputare al partidei cu Chindia Târgoviște scrie stadionul Clujana. În cele din urmă, meciurile lui „U” Cluj cu FC Bihor și Chindia se vor juca tot pe Cluj Arena.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Marius ANGHEL 10 Nov. 2015, 16:25 Seria 2
Pe aceeași temă